Professzionális hajkefe kedvező áron!

Néhányan közülünk inkább a száraz fésülködést részesítik előnyben, míg mások a nedves hajat. A nedves haj törékeny, és fésülködés közben eltörhet. Szárítsa meg a hajat mikroszálas törülközővel. Fésülése előtt hagyja 10 percig száradni a haját. Ha vastag és göndör haja van, használjon spray-t a hajának simításához. Használjon széles fogú fésűt vagy vaddisznó sörtés kefét a haj kíméletes szétválasztásához.

Professzionális hajkefe rendelhető kedvezményes áron és villámgyors kiszállítással a probeauty.hu weboldalon, ezért keressen fel minket még ma hogy megtekintse teljes kínálatunkat. Ha természetesen egyenes, hosszú és vastag haja van, a professzionális kefe a legjobb választás nedves és száraz fésülködéshez egyaránt. Ugyanilyen fontos a hajmosás megfelelő technikájának elsajátítása a hajkárosodás megelőzése érdekében. A hajkefék és fésűk tisztításához adjon egy evőkanál folyékony szappant és antiszeptikus oldatot egy vödör vízhez. Forgassa meg a fésűket és keféket ebben az oldatban. Alaposan öblítse le őket, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket és a laza hajszálakat. Kerülje a hajkefe négy percnél hosszabb áztatását. Tisztítsa meg a hajkefét kéthetente. Folyékony szappan helyett használhat tisztító sampont. Állítólag a haj helyes fésülése serkenti a haj növekedését.

Vannak olyan módszerek, amelyekkel a fésülködés serkenti a haj növekedését, de nem képes újratermelni a hajat. A hajmosás és fésülködés stimulálja a növekedést azáltal, hogy egyenletesen elosztja a fejbőrön az olajat, és masszírozza a fejbőrt a jobb keringés érdekében. Használjon vaddisznó sörtés kefét, és fésüléskor finoman nyomja meg a fejbőrt. Fésülje át a fejbőrt, hogy megmasszírozza. A rossz irányú fésülködés és a helytelen fésülködési technikák károsíthatják a haját.  További részletekért és bővebb leírásért keresse fel a probeauty.hu weboldalt.

Vélemény, hozzászólás?