Professzionális hajformázók, melyek nem hiányozhatnak a te fürdőszobádból sem!

A hajformázás elengedhetetlen eszközei mellett, mint például a hajsütővas vagy a hajszárító, az olyan hajformázó alapanyagokról sem szabad megfeledkezni, amelyek a haj tartósságát garantálják. A te fürdőszobádban megtalálhatók a legfontosabb professzionális hajformázók?

Professzionális hajformázók által egész nap tökéletesen tart frizurád, nem kell attól tartani, hogy szétesik vagy elveszti tartását. Az egyik legfontosabb hajformázó, mely szinte minden háztartásban megtalálható, a hajlakk. Rengetegen használják, mivel jó tartást biztosít és egyszerű használni. A többségnek fogalma sincs arról, hogy a hajlakkot nem csak rögzítésre lehet használni, hanem akár a frizurát is dúsabbá lehet tenni általa. A módszer igazán egyszerű, el kell választanod a felső hajréteget a hajad többi részétől, felfelé kell tartanod, majd lentről végig kell permetezned a hajad. Nem csak a hajtőre kell fújnod, hanem a teljes hajhosszra is. A hajwax zsíros állagú hajformázó, amelyből egy kisebb adag is elég, így sokáig kitart. Vékony hajra nem ajánlott, mivel az ilyen típusú haj esetében volumenvesztést okoz. Előnye, hogy használatát követően is kiválóan alakítható a haj.

A hajzselé épp úgy működik, mint a hajlakk, azonban állagra eltér tőle. A hajzselét alkalmazhatod mindössze néhány tincsen vagy hajszálan, de akár a teljes hajadon is. Utóbbi esetben nedves hatás lesz a végeredmény, amely manapság nagyon divatos, számtalan hollywoodi színésznő jelenik meg vizes hatású frizurával a vörös szőnyegen. A hajzselé használatával akár te is elkészítheted ezt a frizurát. Viszont, ha zselét használsz, akkor este ne feledkezz meg az alapos hajmosásról, illetve az sem árt, ha pakolást teszel rá. Bővebb információkért és rendelésért mindenképp érdemes ellátogatni a probeauty.hu webáruházba!