Prémium kategóriás fényszóró polírozás olcsón

A fényszórók rendben tartása a legfontosabb dolog az autó tisztán tartása érdekében. Ezek az erős sugarak nemcsak az utat engedik látni, hanem a többi autós dolgát is megkönnyítik.

Fényszóró polírozás a lehető legalacsonyabb áron várja az lvax.hu weboldalra látogatva, ezért keressen fel minket bátran és itt megtalálhatja a teljes leírást és a fényszóró polírozás menetét is. A legtöbb fényszórólencse polikarbonát műanyagból készül. Ez az erős műanyag tökéletes arra, hogy törés nélkül vállalja a kemény útviszonyokat. Kezdetben védelme érdekében a gyártók UV-védőfóliával vonják be a lencséket. De idővel ezt a réteget az UV-sugárzás tönkreteszi, lehetővé téve a műanyag oxidációját. Az évek során a műanyag fényszórókról ismert volt, hogy sárga homályosodást halmoznak fel, ahogy a műanyag elkezd öregedni és romlik a zord útviszonyok, a vegyszerek és a só miatt, amellyel a mai úthasználók szembesülnek. Végül, ha elhanyagolják a fényszórókat, ez a meghibásodáshoz vezethet, mivel a fényszórók látható fényáteresztése nagy mértékben csökken.

Amikor a legtöbben a fényszórók karbantartására gondolnak, először az izzócsere jut eszébe, amikor azok kiégnek. A jármű öregedésével azonban egy másik tettes is előjöhet. a ködös fényszórók. Mivel az utakon közlekedő járművek átlagéletkora több mint 11 évre nő, a párásodás megszüntetése (más néven fényszóró-helyreállítás) a biztonság érdekében fontos karbantartási elem. A fényszórók izzói általában borító lencsék műanyagból készülnek, és idővel zavarossá és homályossá válnak, csökkentve az utat megvilágító fény mennyiségét. Ilyenkor van szükség fényszóró polírozásra. Amennyiben többet tudna meg, keresse fel az lvax.hu weboldalt, és itt megtalálhatja elérhetőségeinket is az árakkal együtt.