Philippa Gregory könyvek a book24.hu webáruházban!

A történelmi témájú könyvek szerelmeseinek jó szívvel ajánljuk Philippa Gregory írónő köteteit, melyek hitelesen ábrázolják az elmúlt évszázadok legjelentősebb eseményeit és történelmi személyeinek életét. Még azokat is lekötik a Philippa Gregory könyvek, akik nem igazán kedvelik a történelmet.

Philippa Gregory könyvek elsősorban azért olyan sikeresek az olvasók körében, mert a jól megszokott perspektíva helyett teljesen új szempontból mutatja be az adott kort és a szereplőket. A történelem nem mindenkit érdekel, azonban Philippa Gregory olyan izgalmasan mesél el egy-egy történetet, hogy az olvasó nem szívesen teszi le a könyvet. A történelem könyvek helyett érdemes az írónő regényeit kézbe venni, melyek rendkívül tanulságosak és egyben szórakoztatók. Nem csoda, hogy Philippa Gregory zseniálisan írja meg egymás után lebilincselő könyveit, ugyanis egyetemista kora óta rajong a történelemért, hála egy nagyszerű egyetemi oktatónak. Az írónő rengeteg kiváló könyvvel örvendeztette már meg rajongóit, akik szinte könyvmolyként falják a történeteket.

Ha még nem olvasott egy Philippa Gregory könyvet sem, akkor érdemes megismerkedni az írónő munkásságával. Philippa Gregory 1416-tól 1920-ig gyakorlatilag az összes jelentősebb történelmi eseményt papírra vetette némi kreativitással és fikcióval megfűszerezve, azonban a történetek egytől-egyig korhűen mutatják be az adott korszakot. Az írónő rengeteg könyvet írt már, így bőven van miből válogatni. Az elgondolkodtató, izgalmas könyvek biztosan elnyerik majd a tetszését! Ha szeretne Philippa Gregory könyveket olvasni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a book24.hu webáruházba, ahol bővebben tájékozódhat a könyveket illetően és meg is rendelheti azokat nagyszerű áron!

Vélemény, hozzászólás?