Overlock varrógép vásárolható kedvező áron!

Overlock varrógépjeink között az eubruce.com weboldalon több különböző típusú overlock varrógépet rendelhet amelyek más és más funkciókkal rendelkeznek, tehát megéri szétnézni kínálatunkban ha ön is éppen profi varrógépet keres.

Overlock varrógép rendelhető végtelenül alacsony áron az eubruce.com weboldalon ezért mindenképpen megéri benézni hozzánk ha önnek is profi, strapabíró varrógépre lenne szüksége, hiszen itt a legjobb varrógépek között lesz majd lehetősége válogatni. Az Overlock varrógép programozható, interlock automatikus szálvágást biztosít a varrat elején és végén is, valamint képes automatikus talpemelésre is. A varrógép végtelenül energiatakarékos, 220 voltos szervo motor van benne és beépített LED lámpával is rendelkezik. Az overlock varrógép 3, 4 és 5 szálas kivitelben is kapható. A kezelőfelülete nagyon könnyen elsajátítható és minden anyagtípushoz felhasználható . Választható manuális szálvágást biztosít, LED lámpája pedig több fokozatban is állítható. A varrógép hármas védelmet nyújt a biztonságos varrási folyamat eléréséért.

Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran együttműködő ügyfélszolgálatunkhoz az info@eubruce.hu e-mail címen, vagy tárcsázza telefonszámunkat a +36 70 361 5079 és csapatuk minden kedves érdeklődőnek azonnali választ ad majd minden kérdésre ami a varrógépekkel, az árakkal vagy a kiszállítással kapcsolatos. Amennyiben bővebb leírást és további információkat olvasna az overlock varrógépekről, vagy megtekintené az árakat és a fizetési módokat, mindenképpen keresse fel az eubruce.hu weboldalt és itt mindent megtudhat majd a varrógépekről. Weboldalunkat nemcsak magyar, hanem angol és német nyelven is használhatja majd. Kattintson bátran ide hiszen itt megtalálhatja a teljes varrógép kínálatot is.

Vélemény, hozzászólás?