Önterülő aljzatkiegyenlítés könnyedén!

Az önterülő aljzat remek választás minden csempézett padló alatt, de ez a legjobb választás, ha a csempét padlófűtési rendszerre akarja helyezni. Alaposan söpörje le és porszívózza fel az egész padlót a folyamat előtt, vagyis még mielőtt hozzáadnánk az önterülő aljzatot.

Önterülő aljzatkiegyenlítés elérhető az epo-trend.hu weboldalon tehát ha többet szeretne megtudni erről az eljárásról, vagy kipróbálná az önterülő aljzatot és egy profi gépet szeretne hozzá, akkor keressen fel minket, hiszen tőlünk olcsón bérelhet minőségi és profi HTC gépeket, így nem kell majd befektetnie egy teljesen új gépbe. Az ipari padló az egyik leginkább igénybe vett épületrész, amely a dinamikus és statikus terhelést is el kell bírja, ezeket a terheket leggyakrabban járművek, autók vagy emberek mozgása okoz. Az MFC ipari padlórendszereit a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz hozták létre, összhangban a jövőbeni működés szerkezeti funkcionalitásával és esztétikájával, amelyek megfelelhetnek a j terhelés, kopásállóság, kenhetőség, csúszásállóság és az egyszerű karbantartás követelményeinek is a közeli és a távoli jövőben.

Csak annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy olyan padlórendszert, amely megfelel a szükséges paramétereknek. Az önterülő beton polimerrel módosított beton, amely nagyon viszkózus. Öntse a padlóra úgy, mint egy sűrű folyadékot, és hagyja, hogy a padlón átfusson és eljusson a sarkokba, és minimális erőfeszítéssel sík és egyenletes felületet teremtsen. Ideális a meglévő kemény padlók, például beton, csempe és rétegelt lemez simításához, mielőtt új belső padlót, például LVP-t, csempét vagy fát telepítene az otthonba. Amennyiben többet tudna meg erről az eljárásról, vagy segítséget kérne aljzategyenlítéshez mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot az epo-trend.hu weboldalon.

Vélemény, hozzászólás?