Mutassa legjobb oldalát üzleti portré fotózáson!

Az első benyomás nagyon fontos. Ez hatványozottan igaz az üzleti életre, ahol megrendelések, állások betöltése, üzletek megköttetése múlik azon, hogy milyen az első benyomás. Nagyon gyakran az első benyomás nem személyesen történik, hanem vizuálisan, például az önéltrajz vagy egy portré esetében.

Üzleti portré fotózás – Nagyon fontos, hogy az ember milyen képet mutat magáról, amikor egy állásra jelentkezik vagy a saját, üzleti weboldalán bemutatkozik. Ekkor az ember nincs jelen személyesen, tehát a másik kizárólag egy fénykép alapján tud véleményt alkotni. Egy rosszul sikerült fénykép nem sok jóval kecsegtet. A munkáltató vagy a megrendelők, üzleti partnerek, potenciális vásárlók szimpátiáját nem könnyű elnyerni, azonban nem lehetetlen. Gondoljon csak bele, egy céges weboldalon, ha egy otthon készült vagy nyaralásos, tehát egyértelműen amatőr képet lát a potenciális vásárló, akkor könnyen az a gondolat fogalmazodik meg benne, hogy a cég vezetése, a termékek kiszállítása is amatőr módon történik. Egy jól sikerült üzleti portré bizalmat sugároz és a siker látszatát kelti.

A tökéletes üzleti portré esetében tökéletes a haj, hölgyek esetében szolid a smink, a háttér nem hivalkodó, hanem egyszerű, letisztult, az öltözék elegáns, legalábbis alkalmi, a fényviszonyok megfelelők. Tehát minden adott a tökéletes képhez. Ezt otthoni körülmények közt nagyon nehéz kivitelezni. Ha szeretne üzleti portré fotózáson részt venni, akkor érdemes ellátogatni a portrefotosok.hu weboldalra, ahol minden szükséges információt megtalál egy helyen. Természetesen a csomag ajánlatokról is bővebben tud tájékozódni, valamint időpont foglalásra is van lehetőség. Mindemellett a referencia fotókat is célszerű megtekinteni, rögtön megérti, miért a portré fotósok csapatát érdemes választani!

Vélemény, hozzászólás?