Mit tehetsz azért, hogy gyermeked végig aludja az éjszakát?

A fejlődésben lévő kisgyermekeknek nagyon fontos a jó alvás. Ha végig alusszák az éjszakát, a következő napjuk kiegyensúlyozott lesz. Mit tehetsz azért, hogy ez így legyen?

Megfelelő körülményeket kell teremteni, a gyerekszobában.

  • Biztosítani kell a nyugodt, a békés, meghitt gyermeki légkört. Ez a kényelmes ágynál és puha, gyerekbarát ovis ágyneműhuzat garnitúránál kezdődik.
  • Továbbá jó, ha nincs a gyerekszobában TV, számítógép és olyan dolgok, amik elektroszmogot idéznek elő.
  • A gyerekszobában ne legyen túl meleg. A 20 celsius fokos hőmérséklet tökéletes a kicsiknek, ettől nem kell jobban befűteni.
  • A tökéletes gyerekszobában nincs tükör sem. Ez megijesztheti őket, ha éjszaka felriadnak.
  • A gyerekszoba színei vidámak, de nem harsányak. A pasztellszínek tökéletesek, jó hangulatú, mégsem túl sok, nem idegesítő.
  • Pihe-puha lakástextilek, szőnyegek, ágyneműk, ovis ágyneműhuzat és kényelmes párnák, paplanok birtokolják a gyerekekkel a szobát.

Az ovis ágyneműhuzat a kisgyermekeknek 2-6 éves korukig ajánlott, de persze a gyermekeink sajátos adottságaitól ezek a számok változhatnak. Az ovis ágyneműhuzat kényelmesebb a gyerekeknek, mint a nagy, felnőtt méretű paplan és párna garnitúra, amire szintén felnőtt méretű ágyneműhuzat dukál. Az ovis ágyneműhuzatok súlya könnyebb, így alatta valóban jobb érzés számukra aludni.

Ágyneműhuzat
Ágyneműhuzat

Az ovis takaró mérete 90 x 140 cm / 100 x 135 cm

Az ovis párna mérete 40 x 50 cm / 40 x 60 cm

Egy szép ovis ágynemű kedves mintájú, többnyire állatos, mesefigurás, szép színes és 100% pamut anyagú. Évről-évre vannak népszerű mesék, amik ihletet adnak a gyártóknak is. A bing nyuszis ágynemű az idei év egyik legnépszerűbb mintája az ovisoknál, de a mancs őrjárat ovis ágynemű is nagyon kedves a szíveknek. Vannak csak lányos, csak fiús és uniszex ovis ágyneműk is, melyek mind extra cukik.

Egy jó minőségű oviságynemű teljesen bőrbarát, megbízható, nagyon puha és meleg anyagösszetételű. Ráadásul a gyerek ovis ágyneműhuzat garnitúrák még szigorúbb eljárások között készülnek, mint a felnőtt ágyneműhuzat garnitúrák. Nem tartalmazhatnak káros vegyi anyagú festékanyagokat, csakis természetes és megbízható anyagból készülhetnek.

Egy szép oviságynemű sokat tehet a gyerekek nyugodt alvásáért, amire otthon és az óvodában is szükség van. Gyermeked végig alussza az éjszakát, ha olyan kedves hangulatot és puha, meleg, biztonságot adó textíliákat alkalmazol, melyek között minden egyes pillanatban nyugodtan érzi magát.