Mit jelent a mágneshajtású adagolószivattyú?

Folyékony közegek esetén nagyon fontos a pontos és biztonságos illesztés. Ám a rugalmasságról sem feledkezzünk meg. Amennyiben Ön is ezt keresi, akkor Önnek ránk van szüksége.

Adagolószivattyú ma megvásárolható formájának több éves hosszas munka áll a hátterükben. A cégünk régóta foglalkozik elektronikus adagoló szivattyúk gyártásával. Melyek ma már több változatban is kaphatóak. Az ügyfél igényeihez mérten több opciós kialakítás közül is válogathatunk. A kényelmes kezelés érdekében, am már LCD kijelzővel ellátott berendezéseket is vásárolhatunk, melyeken megjelenő szöveges menü parancsok könnyebbé és érthetőbbé teszik annak kezelését. Továbbá megtalálható még benne egy háttérvilágítás is, amely minden körülmény között biztosítja a jól olvashatóságot és a könnyű kezelést. Az általunk forgalmazott adagoló szivattyúk nem csak saját magukat képesek ellenőrizni, hanem külső hibaforrásokat képes azonosítani. Továbbá a nagyfokú rugalmasság érdekében minden adagolószivattyú opcionális felépítésű.

Ezek a szivattyúk igen sokoldalúak és a legnehezebb körülmények között is alkalmazhatóak. Ám mindezek mellett a szivattyúk meglepő módon kis súllyal rendelkeznek. Az adagolószivattyúkat egy karbantartást nem igénylő zajcsillapított rövidlöketű mágnes hajtja. Amennyiben felkeltettük sz érdeklődését, illetve szeretne még többet megtudni az adagolószivattyúinkról, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra kattintva, melyet az adagoloszivattyu.hu oldalára kattintva találhat. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen mi garantáljuk a magas minőségű berendezések mellett a profi munkavégzést is. Minden kedves érdeklődőnk számára állunk rendelkezésére. Jó vásárlást kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?