Mit érdemes tudni a MagicHerb kecsketejes szappanokról?

Manapság egyre többen igyekeznek egészséges, hozzáadott káros anyagoktól mentes termékeket fogyasztani. Nem csak az étkezés terén érdemes tudatosnak lenni, hanem a kozmetikumok kapcsán is. Ha szeretne minőségi szappanokat használni, akkor érdemes kipróbálni a MagicHerb kecsketejes szappanjait!

Kecsketejes szappan mesterséges anyagok nélkül a MagicHerb jóvoltából! A MagicHerb azon márkák közé tartozik, melynek termékei nagy odafigyeléssel és szeretettel készülnek a kedves kis kézműves műhelyben. A kecsketejes szappan kézzel készül gyógynövények felhasználásával. Az alapanyagok jelentős része kis családi gazdálkodásokból, valamint helyi termelőktől származik. A MagicHerb készítői kétlaki életet élnek, ami azért szerencsés, mert így házi olívaolajat, valamint egyéb bio termékeket tudnak felhasználni a szappanok elkészítéséhez. Ráadásul így garantálni tudják a bio minőséget, méghozzá igazán kedvező áron. Az is fontos információ, hogy a kecsketejes szappanok pálmaolajat sem tartalmaznak, így a termékek elkészülte nem járult hozzá az esőerdő lakóinak életterének csökkentéséhez.

A kecsketejes szappannak nem a kecsketej por, hanem a valódi, termelőktől származó, zamatos kecsketej az alapja. Nem tartalmaz semmilyen káros anyagot, például tartósítószert SLS-t vagy parabént. A kecsketejes szappan kiváló hatással van a bőrre, azonban csodaszernek nem nevezhető. Ennek ellenére nagyon jó hatással van a bőrre, különösen aknés bőr, száraz bőr vagy egyéb bőrprobléma esetén. A kecsketejes szappan használatát biztosan meg fogja hálálni bőre! Ha szeretné megtekinteni vagy megrendelni a terméket, valamint bővebb információkra van szüksége, akkor látogasson el a magicherb.eu webáruházba, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!