Minőségi multivitamin nagyszerű hatással

A zöldségek és gyümölcsök fogyasztása által a szervezet hozzájuthat a szükséges vitaminokhoz, antioxidánsokhoz és ásványi anyagokhoz. A hazai lakosság azonban közel sem fogyaszt elegendő gyümölcsöt és zöldséget, továbbá a magyarok jelentős része meglehetősen egészségtelen életmódot él.

Multivitamin hatása – Manapság az emberek nagy része nem fogyaszt kellő mennyiségű zöldséget és gyümölcsöt, így a szervezet optimális működéséhez szükséges vitaminok is hiányoznak. Sajnos hazánkban a többség nem él egészséges életmódot, így nem mozog rendszeresen, stresszes életmódot él, nem pihen eleget és tápanyag szegény táplálkozást folytat. Az ajánlások szerint naponta legalább ötször különféle zöldségeket és gyümölcsöket kellene fogyasztani, azonban a többség mindössze napi egy-két alkalommal fogyaszt gyümölcsöt, zöldséget pedig még ritkábban. A kevés zöldség és gyümölcs fogyasztás hátterében több ok is áll, például az élelmiszer árak, beleértve a zöldségek és gyümölcsök árát is, így az emberek kétszer is meggondolják, hogy mit vásároljanak. A megfelelő vitamin és ásványi anyag pótlás viszont nagyon fontos.

Mivel nem könnyű kizárólag táplálkozás útján pótolni a vitaminokat és ásványi anyagokat, ezért érdemes multivitamin kapszulát vásárolni. A Vegnum Multi-D komplex hatású multivitaminban 18 vitamin és ásványi anyag található, ezenkívül 29 gyümölcs, zöldség és egyéb növények antioxidánsokban gazdag kivonata. Ahogy a neve is mutatja, a Vegnum Multi-D kapszula a hazai ajánlásoknak megfelelően kétezer nemzetközi egységnyi, növényi eredetű D-vitamint is tartalmaz, méghozzá speciális, mikrokapszulázott formában, így könnyebben felszívódik a szervezetben. Bővebb információkat a vegnum.hu weboldalon talál, ahonnan meg is tudja rendelni a terméket!

Vélemény, hozzászólás?