Minőségi akciókamerák várják online

Ha úszik, szörfözik, vitorlázik, vagy bármilyen tevékenységet gyakorol vízen, víz alatt vagy víz körül, biztosan hasznot húzhat egy akciókamerából! A vízálló akciókamerák víz alá meríthetők, és sérülés nélkül fröccsenhet rájuk a víz. Rögzítheti (és fényképezheti) a nyaralás legjobb pillanatait a tengerparton, vagy rögzítheti kedvenc víz alatti/vízi sportjának gyakorlását!

Akciókamerák várják online a digitalweb.hu weboldalon, ezért kattintson ide még ma és tekintse meg a jobbnál jobb akciókameráinkat amelyeket néhány kattintással hazavihet. Minden felvétele sima lesz az akciókamerákkal, és biztos lehet benne, hogy nem lesz semmilyen elmosódás vagy rázkódás a videó részein! Tehát, ha akciókamera beszerzését fontolgatja, ez az első előny, amit szem előtt kell tartania: minden, amit felvesz, stabilizálódik, és rögzítés közben nagy felbontású fényképeket készíthet a videókról.  Az akciókamera használatának másik nagy előnye, hogy 4K Ultra HD 1080p videókat (más néven 4K UHD vagy 4K 1080p) rögzíthet mozgással teli pillanatokból. A 4K-s akciókamerák Ultra HD képminőséget kínálnak 30 FPS-sel (az „FPS” képkocka per másodpercet jelent). Kerékpározhat hegycsúcsokon, autópályákon és zöldterületeken, és minden felvett (és fényképezett) kép 4K Ultra-Sharp lesz! Ahhoz, hogy kihasználhassa ezt a műszaki jellemzőt, be kell szereznie egy 4K-s akciókamerát.

Arról nem is beszélve, hogy az akciókamerákba integrált mikrofonok is vannak. Ahhoz, hogy kihasználhassa ezt a műszaki specifikációt, be kell szereznie egy vízálló akciókamerát. Egy másik funkció, amely megkülönbözteti az akciókamerákat a többi kamerától, az ultraszéles látószögű integráció. Ez azt jelenti, hogy a kamera látómezeje a szokásosnál szélesebb, így szélesebb képeket készíthet. Bővebb leírásért és rendelésért nézzen be a digitalweb.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?