Base and top gel kedvezményes áron kapható!

A Base Coat sokkal fontosabb gél lakk használatakor, mint ha hagyományos körömlakkokkal dolgozna. Mindig használjon alap- és fedőréteget a gél lakkok felhordásakor. Ennek az az oka, hogy a géllakkokat alap- és fedőréteggel együtt történő használatra készítették.

Base and top gel elérhető a marilynails.hu weboldalon kedvezményes árakkal és villámgyors kiszállítással, tehát nem kell messzire mennie, nézzen be hozzánk és itt mindent megtalál. A gél manikűr egy rendszer, amely különböző rétegekből áll, és nem csak egyetlen rétegből vagy termékből áll. Mostantól természetesen a géllakkokat közvetlenül a körmökre lehet felvinni, más termék használata nélkül. De fedő- vagy alaplakk nélkül a gél lakkok nem felelnek meg a szabványnak, és nem tartanak túl sokáig. A géllakkokat alapréteggel való használatra tervezték. A szokásos körömlakkokat viszont úgy készítették, hogy önállóan is megállják a helyüket. Az alapbevonat fő előnye, hogy kiváló felületet hoz létre a színes géllakk tapadásához. Ez megakadályozza, hogy a lakk könnyen felemelkedjen és leváljon.

A Gel Base Coat-ok általában olyan összetevőket tartalmaznak, mint például a gyanták és az alapozók, amelyek hatására a gél lakk elképesztően jól tapad a természetes körömlemezekhez. Ezenkívül rendkívül ragadós felületet hoznak létre a színes géllakkokhoz. Látható, hogy a legtöbb gél alapbevonat nem köt ki teljesen, hanem enyhén nedves réteget hagy a felületen. Ezt a nedves réteget szándékosan úgy tervezték, hogy a színes gél lakk rátapadjon, így nem kell letörölnie. Tehát alapvetően az alaplakk szilárdan tapad a körmére, majd a színes gél lakk rátapad az alaplakkra. De ha úgy módosítják az összetevőket, hogy a géllakk erősebben tapadjon a körméhez, akkor a lakk gyengébb lesz. További részletekért és rendelésért nézzen be bátran a marilynails.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?