Minőséget képviselő szabványelemek online!

Minden ipari görgő és kerék precíziósan megmunkált futópályás forgórészekkel rendelkezik. Ezeket a nagy teherbírású szakaszokat előre meghatározott keménységre gyártják a hosszabb élettartam érdekében. Általában súlykapacitásuk alapján külön kategóriákba sorolják őket.

Szabványelemek rendelhetőek a hajtastechnika.hu weboldalon tehát keressen fel minket bátran és tekintse meg kínálatunkat hogy megrendelhesse az igényeinek leginkább megfelelő szabványelemeket. Az anyagmozgatási műveletekhez tervezett ipari kerekek nagy teherbírású szerkezettel rendelkeznek. Ez a kerék minden aspektusában szembetűnő. A forgórész kiváló minőségű anyagból áll, és 38-42 Rc-ig hőkezelhető. A lábak precíziós lézervágásúak, és a görgőt erősítik. Ez a kialakítás további biztonsági tényezőket ad, miközben csökkenti a meghibásodási pontokat és minimalizálja a hegesztést. Szürkevasat használnak a poliuretán gumiabroncsok kerékmagjához. Ezenkívül a kerék lehet kovácsolt acél, nylon vagy kompozit gyanta. Az egész görgő kiváló minőségű csapágyakkal van összeszerelve, hogy megfeleljen a megadott terhelésnek, és meghosszabbítja az élettartamot. Ezek a könnyű kerekek fröccsentett műanyagból vagy uretánból készülnek. Lehetnek kétkomponensű kerekek is műanyag maggal és TPR (Thermo Plastic Rubber) gumiabronccsal. Hidegen sajtolt fémből készülnek, csak a külső felületen kialakított és hegesztett lábakkal. Ezenkívül nagyobb mennyiségben gyártják őket, ezért nem testreszabhatók.

Az ipari görgős kerekek tervezése és gyártása lehetővé teszi a széleskörű testreszabást, hogy megfeleljen az ügyfelek összes igényeinek és specifikációinak. Ha további információt szeretne kapni az adott alkalmazáshoz megfelelő kerékkel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot. Amennyiben több részletet és információt olvasna ezekről a berendezésekről nem árthat benézni a hajtastechnika.hu weboldalra.