Miért van szüksége Önnek is műanyag ápolóra?

A műszerfal, illetve az autó műanyag felületei meglehetősen mostoha sorsnak örvendenek, ugyanis csak ritkán kerül sor ezek ápolására, megtisztítására. Pedig erről sem szabad elfeledkezni, az autó mosás, tisztítás részét kellene képezze a műanyag felületek ápolása is.

Műanyagápoló tökéletes alternatíva, ha Önnek is fontos, hogy ne csak az autó külseje, hanem belseje is meg legyen tisztítva. A műszerfal különösen nagy igénybevételnek van kitéve, ezért nem szabad elfeledkezni ápolásáról. Nyáron a nagy melegben az UV-sugárzás jelent problémát, míg az év többi részében a különféle baktériumok. Számos kutatás rávilágított, hogy az utastér belseje kész bacilus tanya, egyáltalán nem egészséges. Különösen a kormánykereken, váltókaron és a műszerfal különböző részein hemzsegnek a bacilusok, melyek egyáltalán nem tesznek jót az egészségnek. Még abban az esetben is érdemes megtisztítani az utastér műanyag felületeit, ha egyébként nem látja piszkosnak. A napi szinten végig tapogatott részek egyáltalán nem mondhatók higiénikusnak. Szerencsére van megoldás, ma már kiváló műanyagápoló szereket lehet vásárolni.

A kutatások arra is rávilágítottak, hogy az autótulajdonosok nagyon kis része tisztítja meg az autót belülről. Ha történik is valamilyen tisztogatás, az jellemzően elég felületes, egy vizes ronggyal való gyors törölgetést jelent. Pedig az egészség védelme érdekében komolyan kell venni az utastér tisztítását, illetve a műszerfal élethosszának megőrzése miatt is sem szabad elfeledkezni a rendszeres tisztogatásról. Ehhez célszerű speciális műanyag ápoló szert beszerezni. Ha szeretne bővebben tájékozódni, illetve megtekinteni a széleskörű kínálatot, akkor érdemes ellátogatni a sipom.hu webáruházba, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!

Vélemény, hozzászólás?