A legjobb programlehetőségek itt: Galveston, TX

A texasiak hagyományosan népszerű nyaralóhelye, Galveston az összes utazó listáján szerepel. A városnak mesés múltja van, egykor az állam leggazdagabb városa volt a texasi főváros mellett, ezért érdemes megtekinteni, ha ön is történelem kedvelő vagy érdekes kiruccanásra vágyik.

Jól megőrzött története több szép helyen is megtekinthető. Tehát minden reggel az egyik legkifizetődőbb dolog Galvestonban, ha elsétál a hangulatos kávézókba és galériákba, csodálatos táj közepette. A végtelen napsütéses és fehér homokos partok miatt nyaralók özönlenek Galvestonba nyáron. Arany partjai és vízi parkjai azonban a langyos nyári szezonoknak és az enyhe teleknek köszönhetően egész évben élvezhetőek. Az 50 háztömbből álló hatalmas teret lefedő East End történelmi negyed színes otthonokkal és gondosan ápolt kertekkel szegélyezett. Pasztell árnyalatú történelmi házak leselkednek itt, miközben sétál a gyönyörű lombos utcákon Galveston első negyedében. A kerületben találhatók egész Texas legjobb állapotban megőrzött lakóházai, és páratlan betekintést nyújt a 19. századi város életébe. Az East End történelmi negyedbe vezető utazás során azonban nem számíthat a faragott fákra.

Miután az Ike hurrikán végigsöpört a városon, a helyi művészek lehetőséget láttak ebben. Hagyja máskorra a tengerparti napot, és élvezze a Galveston Island State Park pompás természetét. A belvárostól körülbelül 25 mérföldre található, tágas parkjában az összes legjobb szabadtéri tevékenység megtalálható, a túrázástól a horgászatig és a madárlesig. Az állami park élőhelyek széles skálájával rendelkezik, lehetővé téve a vadon élő állatok hatalmas mennyiségét, beleértve a vándormadarakat is. Sétáljon a torkolatoktól a dűnékig, ahol SUP-kal vagy kajakkal fedezheti fel azt, ahová gyalog nem mehet.

Vélemény, hozzászólás?