Merevítés a kulcs számos probléma esetében

A PET-RO Nyílászáró csapata újabb remek lehetőségről számolt be, még pedig, hogy a Grad ajtópanelek vásárlása esetén az acélmerevítés alapfelszereltségként elérhető, még pedig a PET-RO Nyílászárónál. Ez egy újabb biztonsági szintet jelent otthona számára.

A merevítésről és az általa orvosolt problémákról itt tájékozódhat bővebben! A PET-RO Nyílászáró csapata számára az az elsődleges, hogy az ügyfelek számára hosszútávú, megnyugtató megoldásokat valósítsanak meg nyílászárók terén. Igyekeznek a legkülönfélébb igényeknek megfelelni és a legkülönfélébb vastagságú pénztárcáknak megfelelő ajtókat és ablakokat kínálni a vásárlók számára. A Grad ajtópanelek magasabb kategóriát képeznek. Ha ezt a típusú ajtót választja, akkor pénzéért cserébe extra minőséget kap, így például a mindenki számára elérhető merevítést. A PET-RO Nyílászárónál a Grad ajtópanelek két milliméteres alumínium merevítéssel kérhetők. A színes, így például antracit vagy famintás szerkezetek esetén az acélmerevítő alapfelszereltségben elérhető. A műanyag ezáltal kompromisszummentes megoldássá válik, így ez plusz biztonsági szintet jelent.

A Grad termékeiben biztosan nem fog csalódni, hiszen csúcstechnológiás gépekkel és kézi munkaerő alkalmazásával készülnek, ennek köszönhetően a cég termékei nagyon népszerűek és nagy elismerésnek örvendenek. A cég két évtizedes tapasztalattal rendelkezik, így pontosan tudja, hogyan kell kiváló minőségű termékeket készíteni. A merevítés késlelteti az illetéktelen behatolók bejutását a házba, valamint segít megelőzni a deformációt és a panel kiégetése ellen is nagyon hatékony. Az acélmerevítőnek köszönhetően hosszú élettartamra lehet számítani és a statikai gondok elkerülésében is komoly szerepet játszik.

Vélemény, hozzászólás?