M1 műsorai a világhálón!

Az Antenna Hungária 2008. december 23-án kezdte meg az M1 HD adását kísérleti jelleggel. Az ideiglenes kísérleti sugárzás 2009. február 28-án megszűnt. Az MTV és az Antenna Hungária 2009 júniusában írta alá a szerződést, így a digitális műsorszolgáltatás július 1-jén kezdődött meg igazán. Bővebben a csatornáról weboldalunkon olvashat.

Az M1 műsorát teljes egészében megnézheti a musor.tv weboldalon ráadásul teljesen ingyenesen, így, ha előre tervez, és többet megtudna arról, milyen érdekes műsorokat nézhet meg az M1-en a hétvégén családjával, itt mindent megtudhat, ráadásul nem kell az újságárushoz menni műsorújságért. 1994-1997 folyamán a délutáni programblokk délben, 12:00-15:30 között volt. A szórakoztató műsorokat reklámok nélkül sugározták ekkor. Hétköznap az alábbi műsorokat nézheti ön és családja az M1 csatornán: Ma reggel, Családbarát (magazin), Ridikül (beszélgetős műsor), A következő! (A Next One magyar változata!), Hírek, Sport Hírek, valamint Időjárás stb.

Tényleges működését 1957. május 1-jén, a munkásnap tiszteletére rendezett ünnepségen kezdte meg az M1 csatorna. A rendszeres televíziós műsorszolgáltatás csak 1958-ban kezdődött, addig az adótornyok csak tesztüzemben működtek. Ahhoz azonban, hogy az egész országot lefedjék a csatornával, új állomásokat kellett építeni, ezért ismétlő állomásokat építettek az egész országban, hogy mindenki nézhesse a csatorna műsorait. Ha mindent meg akar tudni az M1 műsorokról, filmekről és magazinokról vagy megtekintené a kezdési időpontokat, látogasson el nyugodtan a musor.tv oldalra, nem fog csalódni weboldalunk átláthatóságában és könnyű kezelésében. Weboldalunkon természetesen megnézheti más tv csatornák teljes heti programját is, ha esetleg más műsorok érdekelnék.

Vélemény, hozzászólás?