Life tv műsor – A musor.tv kínálatában

A LifeTV egy nagyon érdekes életmód- és gasztronómiai csatorna, amelynek társcsatornája az OzoneTV, amely legfőképpen a környezettel kapcsolatos műsorokat sugározza. 2009. szeptember 28-án kezdődött a csatorna tevékenysége.

Life tv műsor díjtalanul és teljes egészében megtekinthető a musor.tv weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és itt mindent megtudhat a csatornáról és a csatorna műsorvezetőiről is. A Life TV-n 2021 február 1-jén elindult az Ébredj velünk című reggeli műsor, amelyet Ábel Anita, Hajdu Steve, Csonka András és Linda Holdampf vezetett. Ön látta már Hajdú Pétert pizsamában? Ha szeretné látni, akkor nézze meg az Összezárva Hajdú Péterrel című műsort és kiderül milyen az, amikor a barátai és ismerősei felpattannak egy kis alkalmi együttlétre. Zárjon egy napot Hajdú Péter műsorával, hiszen bőven van benne magánélet!  A reggeli műsort Ábel Anita vezeti. Ábel Anita magyar színésznő, televíziós műsorvezető. A Bálint György Újságíró Akadémián, az Egri Tanárképző Főiskolán és a Gór Mária Színházban is végzett. Már három éves korában gyermekszínészként dolgozott, 5 évesen pedig már főszerepet játszott. 12 éves korától 12 évig (1987–1999) a magyar közönség rendszeresen láthatta a képernyőn a Szomszédok című sorozatban.

Ezután szinkronszínészként dolgozott, és az RTL Klub reggeli beszélgetős műsorait vezette. 2005 végén közös megegyezéssel elvált a csatornától, majd szórakoztató műsorokat vezetett a közszolgálati televízióban, ahonnan ő is jött. Hernádi Judit 2014 és 2016 közötti távozása miatt állandó női résztvevője volt az RTL II-n most futó Heti Hetesnek. 2017-ben a TV2 A nagy duett c. műsorában vett részt mint Emilio partnere egy produkcióban. Mostanában pedig a life tv csatornán tevékenykedik a reggeli műsor műsorvezetőjeként. Amennyiben a reggeli műsorról tudna meg többet kattintson a musor.tv-re.

Vélemény, hozzászólás?