Levegő-víz hőszivattyú jó áron elérhető

A kényszerített levegőelosztó rendszerek segítségével a hőt szállító hőszivattyú sok kényelmi kompromisszumot biztosít, mint más kényszerített levegőelosztó rendszerek. Ezek közé tartozik a hőmérsékleti rétegződés, a huzat, az épület szivárgása, amely növeli a légszivárgást, a levegő leadásának hangja és a por felhalmozódása a csatornában.

Levegő-víz hőszivattyú kedvezményes áron vár mindenkit a fisherklima.hu weboldalon ezért érdemes ide látogatni. A jó HVAC-higiénia, mint például a csatornatisztítás, a HEPA-szűrők vagy az elektronikus légtisztítók használata, csökkentheti a por problémáját, de a kényszerített levegőellátó rendszerek és a megfelelően kialakított sugárzó panelrendszerek közötti fiziológiai kényelmi eltérések továbbra is fennállnak. A jelenlegi generációs alacsony környezeti levegő-víz hőszivattyúk felhasználható hőt nyerhetnek ki a kültéri levegőből -22C hőmérsékleten. Ez a hő átvihető vízgőzbe vagy fagyálló oldatba, és egy hidraulikus sugárzó panelelosztó rendszerbe juttatható, legfeljebb 54 ° C hőmérsékleten. Meleg időben ugyanaz a hőszivattyú hűtött vizet vagy fagyálló oldatot képes előállítani 5,5 ° C hőmérsékletig. Ez a folyadék egy vagy több légkezelő hűtőtekercsen át vezethető a belső tér hűtésére és páramentesítésére.

Fűtés közben a puffertartályban a folyadék hőmérsékletét egy kültéri visszaállító vezérlő határozza meg. A puffertartály közepes magasságú érzékelőjénél a maximális célhőmérséklet 110F, ami megfelel a 0F külső hőmérsékletnek. A minimális célhőmérséklet az érzékelőnél 80F, ami megfelel az 52,5F vagy annál magasabb külső hőmérsékletnek. A puffertartály hőmérsékletének kültéri visszaállítása lehetővé teszi, hogy a rendszer kielégítse az épület fűtési terhelését, miközben a hőszivattyúhoz szükséges lehető legalacsonyabb vízhőmérsékletet tartja fenn. Ez maximalizálja a teljesítmény-együtthatóját. További információkat a fisherklima.hu weboldalon talál.

Vélemény, hozzászólás?