Légtisztító készülékek óriási kínálata várja online!

A légtisztítók csak akkor tudják kiszűrni a levegőben terjedő vírusokat és baktériumokat a levegőből, ha rendelkeznek megfelelő specifikációkkal. A koronavírus körülbelül 0,125 mikron átmérőjű. A Super HEPA szűrő eltávolítja a 0,1 mikronos méretű részecskék 99,9%-át, míg a normál HEPA szűrő a 0,3 mikronos részecskék 99,97%-át.

Légtisztító készülékek online várják a bolt.agroviz.hu weboldalon, tehát látogasson el ide még ma és tudjon meg mindent berendezéseinkről. A VOC-k egészségünkre gyakorolt ​​hatása nagyon változó, és számos tényezőtől függ, beleértve az expozíció szintjét és a kitettség időtartamát. Fejfájás és hányinger, memóriazavar, látászavarok, valamint szem-, orr- és torokirritáció olyan azonnali tünetek, amelyek bizonyos szerves vegyi anyagoknak való kitettséget követik. A hosszú távú expozíció károsíthatja a májat, a vesét és a központi idegrendszert, és feltehetően a rák különböző formáit okozza. A minőségi levegőszűrők súrolják a levegőt, eltávolítják az illékony szerves vegyületeket, így nem juttatunk vegyszereket a tüdőnkbe minden lélegzetvétellel.

A légtisztítók segítenek csökkenteni a vírusterhelést a beltéri helyiségekben. A vírusterhelés a vírus levegőben lévő mennyiségére utal. Az otthoni vagy irodai légtisztító folyamatosan szűri a belélegzett levegőt, eltávolítva a vírusrészecskéket, így ha mégis ki van téve a vírusnak, kisebb a valószínűsége annak, hogy megbetegedjen, mivel alacsony a vírusterhelés. Keressen egy Super HEPA szűrővel ellátott légtisztítót, hogy megbizonyosodjon arról, hogy készüléke képes megfelelően kiszűrni a vírusrészecskéket. Az egységnek rendelkeznie kell egy mélyágyas aktívszén szűrővel is, amely eltávolítja az immunrendszert megterhelő káros vegyszereket, valamint egy germicid UV izzót a levegőben terjedő vírusok és baktériumok elpusztítására. További részletekért és rendelésért nézzen be a bolt.agroviz.hu-ra.

Vélemény, hozzászólás?