Lakatos levente könyvek jó áron

A LoveClub című könyvében Lili, a főszereplő lány észreveszi, hogy a közelmúltban szokatlanul sok fiatal követett el öngyilkosságot a fővárosban. Meggyőződése, hogy valami új drog vagy szekta áll a tragédiák mögött. Izgalom, élvezet és kegyetlen gyilkosságok Budapest legsötétebb zugaiban. Fiatalos szenvedély, szerelmek, furcsa lépések, útkeresés és elfojtott, de felrobbanó vágyak.

Lakatos Levente könyvei elérhetőek teljes egészében a book24.hu weboldalon, és itt mindent megtalál ami csak érdekelheti az íróról vagy éppen a könyvekről.  A Dr. Lengyel sorozat első kötete szigorúan 18 év feletti olvasóknak ajánlott.  Az események középpontjában a sikeres bűnügyi pszichológus áll, akinek amellett, hogy egyszerre két gyilkossági ügyet kell megoldania, élete egyetlen, de olthatatlan démonával kell megküzdenie: a szexuális vággyal. Az amerikai erotikus thrillerek rajongói véres és buja regényt kapnak ezzel. A Barbibébi című regény tizenhét éves botrányos hősnőjét meg akarják gyilkolni, mert mindenki életét tönkretette. Ki volt az, aki egy nyári éjszakán gyilkos szándékkal fordult a lányhoz?

A fiatalok körében a boldogság mértéke a siker és a csillogás. Annak érdekében, hogy ő legyen a legragyogóbb sztár, Barbibébi, aki az ország híres énekesnőjének barátnőjeként vált ismertté, nem habozik elárulni legjobb barátait sem. Tudatlan ámokfutását egy gázolás zárja le, amelynek során elveszti emlékeit. A saját magára is veszélyes lány, aki az eset után kényszerekkel küszködik, szembesül embertelen tetteivel saját maga rögzített videónaplójából, és azzal a ténnyel, hogy a környezetében szinte bárki motiválhatta a gyilkosság kísérletét. Lakatos Levente első, 2010-ben megjelent regénye villámgyorsan megkapta a tabutörő jelzőt. A regény jelenlegi kiadása a szerző által 2018 -ban felülvizsgált változat. További részletekért és rendelésért keresse fel még ma a book24.hu-t.

Vélemény, hozzászólás?