Kis változások a dekorban, amik nagy hatást keltenek

Szeretné gazdagabbá tenni házát, de nincs pénze milliomosként díszíteni? Ezekkel az egyszerű trükkökkel úgy tűnhet, mintha sokkal többet költött volna, mint amennyit valójában.

Ha egy kis csillogást szeretne adni egy szobának, de nem akar sok pénzt költeni, nincs jobb eszköz, mint az arany spray-festék. Egyetlen réteg a kis kiegészítőket, például képkereteket, vázákat és tálcákat gyönyörűvé varázsolhat. Ha pedig valami jelentőségre vágyik, próbáljon meg lefesteni egy polcot, széket vagy tükörkeretet. Az arany eredendően fényűző, és az otthoni arany vonások olyan luxus érzést adnak a hangulathoz, ahogy arra semmi más nem képes. A koronaléc áthidalja a rést a falak és a mennyezet között, és egy hagyományos valamint elegáns megjelenést kölcsönöz. A legtöbb építészeti részlethez hasonlóan a koronaformázás is az előkelő otthonokhoz kapcsolódik. E felfogás ellenére a koronát nagyon kevés pénzért lehet felszerelni, különösen a megfelelő barkácsolási ismeretekkel rendelkező emberek számára. Ne feledje, hogy a rendkívül dekoratív stílusok a nagyobb helyiségekben működnek a legjobban, míg a kis helyiségekben az egyszerű stílusok előnyösek.

A lambéria egy olyan faburkolat, amelyet a fal alsó felére szerelnek fel. Régebben a falak extra szigetelésére használták, manapság azonban pusztán dekoratív okokból alkalmazzák. Általában öntvénydarabokból áll, amelyeket négyzet vagy téglalap alakúra raknak össze a széksín alatt. A hagyományos lambéria felszerelése költséges lehet; azonban van egy barkácstrükk, amely egyszerű és olcsó is. Egyszerűen rendezze el a falra a széksín darabjait négyzet vagy téglalap mintázatban, és szerelje fel befejező szögekkel. Ugyanolyan elegáns megjelenést kap az ár töredékéért. És ne feledje, hogy a legkifinomultabb és legelegánsabb megjelenés érdekében fesse a díszlécet a falakkal azonos színűre.