Kennedy Ryan könyvek alacsony áron

A romantikus írók tudják, hogyan vigyék tovább a történetet, és ne töltsenek 30 oldalt egy nem létező hiperűrmeghajtó magyarázatával. Minden bekezdésnek és minden mondatnak a történet vége felé kell mozgatnia az olvasót, különben nem működik. A karaktereiket teljesen meg kell valósítaniuk, különben a műfaj alapstruktúrája egyszerűen nem működik – a karakterek kidolgozása nélkül az olvasó láthatja azt az állványt, amelyre épül.

Kennedy Ryan romantikus könyvei megrendelhetőek a book24.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie ha romantikus könyveket keres. Érdekes módon, ha a spekulatív fikciós írók dicsérik a romantikus írókat, az szinte mindig az üzleti hozzáértésükön múlik és nem a mesterségükön. A romantikus történetek a megtestesülésről, a vágyról és az érzésekről szól – mindarról, amit sok szempontból arra ösztönöznek, hogy minimalizáljuk mindennapi életünkben. Gyakran a romantika arról szól, hogy felnőjünk, és olyan emberré váljunk, aki méltó a másikhoz. Arról szól, hogy a szerettei mellett maradjon a jó és a szörnyű időszakokon keresztül. A megjelenésről szól. Annak ellenére, hogy a romantika rendkívül népszerű műfaj, a romantikus regények (és az őket szerető olvasók) gyakran válnak méltánytalan célponttá a kritikusok szemében, akik határozottan vallják, hogy nem rajongók.

De nézze meg mások ellenszenvének a felszínét, és gyakran talál valakit, aki még soha nem vett kézbe egy romantikus regényt, és nem ismeri Kennedy Ryan könyveit. Ha mindig is ferde szemmel nézte a szerelmes regényeket és az őket szerető olvasókat, de titokban kíváncsi a műfajra, nagyon megéri egy szerelmes regényt a kezébe venni, és ehhez érdemes egy Kennedy Ryan könyvet beszerezni. Bővebb leírásért és további információkért nézzen be a book24.hu-ra és itt akár könyveket is rendelhet.

Vélemény, hozzászólás?