Kedvező árú Salamander BluEvolution 92 a PET-RO Nyílászárónál!

A BlueEvolution 92 rendszerben gyártott nyílászárókat elsősorban az innovatív V-Perfect rendszer által csatlakoztatják. Ezáltal a nyílászáró sarkai igazán esztétikusak és megnyerőek lesznek, illetve a profilok illesztésének helye összességében láthatatlanná válik.

Ha szeretne bővebb információkat megtudni a Salamander BluEvolution 92-ről, akkor klikk ide! Ma már nem csak az a fontos, hogy a nyílászáró jól funkcionáljon, hanem az is, hogy esztétikus legyen. Ennek érdekében célszerű V-Perfect rendszert használni a Salamander BluEvolution 92 rendszerben gyártott nyílászárókhoz. A tesztek bebizonyították, hogy a V-Perfect technológia alkalmazása nem csupán az esztétikán javít, hanem egyben a tartósságot is növeli. Éppen ezért nem csoda, hogy egyre többen szavaznak bizalmat ennek a rendszernek. Alapvetően a tapasztalatok is azt mutatják, hogy az emberek egyre inkább az esztétikára is figyelmet fordítanak, valamint tudatosabbak a nyílászárók kiválasztásánál. A V-Perfect rendszer egy innovatív technológia, mely esztétikus és egyben praktikus módja a profilok kiváló illesztésének.

A PET-RO Nyílászáró szakemberei azt javasolják, hogy a BluEvolution rendszeren alapuló ablakokat meleg távtartóval is egészítse ki, aminek köszönhetően a keretek jobb teljesítményre lesznek képesek. A meleg távtartók szigetelő anyagból készülnek és vékony, speciális fóliával vannak dúsítva, aminek köszönhetően teljes mértékben megakadályozza a vízgőz és a tömítőgázok bejutását. Kialakításuk által a meleg keretek nem csak javítják az üvegtáblák szigetelését, hanem maximálják a hőveszteség megtakarítást és garantálják a hőszigetelő üvegegységek hosszú távú tömörségét. Bővebb információkért látogasson el a petro-nyilaszaro.hu weboldalra!

Vélemény, hozzászólás?