Karszalag nagy választékban

Ma már megszokhattuk, hogy minden nagyobb rendezvényen, koncerten egy különleges karkötővel léphetünk be. Ezeknek a karkötőknek az a legnagyobb lényege, hogy minél színesebb, feltűnőbb legyen és persze vízhatlan.

Karszalag különböző anyagokból készülhetnek. A TYVEK anyagból készült karszalagok tulajdonképpen egy különleges papírból készülnek. Ezek azok a karszalagok, melyek a világon mára már a legkeresettebbek lettek. A titka az anyag különlegességében rejlik. Ugyanis ezt a papír nem lehet eltépni, vízálló, továbbá ellenáll a melegnek, a hidegnek és nedvességnek is. Ennek köszönhető, hogy bármilyen körülmények között megállj a helyét és alkalmazható. Amennyiben a gyártótól rendeljük meg, akkor ők garantálhatják a legalacsonyabb árat, a leggyorsabb szállítást és a legmagasabb minőséget. Ezen felül még elégedettségi garanciát is vállal. A TYVEK anyagból készült karszalagok igény szerint választhatóak különféle színben, méretben, mintákkal ellátva vagy egy színben is választhatóak. Illetve megkülönböztethetőek vonalkódos, tőszelvényes karszalagok is.

Karszalag
Karszalag

Ezen felül még megtalálhatóak chipes, vagyis RFID karszalagok is. Ezek a karszalagok NFC chippel vannak ellátva. Ennek köszönhetően bármilyen vezetéknélküli rendszerben könnyen beiktathatóak, így szinte bárhol használhatóak. A papírból készült karkötők mellett elérhetőek még a szöveg és szilikon karkötők is. Ezek a modellek akár már darabszámra is rendelhetőek, és teljesen saját igényünkre szabhatjuk. Illetve ezek mellett ma már gyerekbiztonsági karszalagok is elérhetőek, melyek nagyon jól alkalmazhatóak óvodákban és iskolákba. Ezekre a karszalagokra tollal akár telefonszámot vagy nevet is felírhatunk, így elkerülhetjük a gyerekek elvesztését.

Vélemény, hozzászólás?