Julia Quinn Bridgerton regényei online!

Az 1813 és 1827 között játszódó Bridgerton-sorozat nyolc regényből álló gyűjtemény, amelyek mindegyike a néhai Bridgerton vikomt nyolc gyermekének egyikét tartalmazza: Anthony, Benedict, Colin, Daphne, Eloise, Francesca, Gregory és Hyacinth. Julia Quinn eredetileg nem egy nyolckönyves sorozat megírását tűzte ki célul; eleinte csak trilógia volt!

Julia Quinn Bridgerton regényei megrendelhetőek a book24.hu weboldalon méghozzá igen kedvezményes áron, ezért megéri benézni hozzánk ha önnek is kedve támadt elolvasni a Bridgerton sorozatot.  Az olvasók nagyon szerették Bridgertonékat (és a titokzatos Lady Whistledownt, akinek pletykarovatai „elbeszélték” az első négy könyvet), és azon kapta magát, hogy a családba is beleszeretett az írónő. Miután azonban végzett a sorozattal, több száz kérdést kapott az olvasóktól Bridgertonékkal kapcsolatban, és arról, hogy mi történt velük később az életük során. Ezért úgy döntötte, hogy minden főszereplőt frissít a „2. epilógusoknak” nevezett cikkben. Ezeket az eredetileg e-short-ként elérhető történeteket most a Bridgertons: Happily Ever After-be gyűjtöttük össze, valamint egy bónuszregényt Violetről, „Violet in Bloom” címmel. Ezután ahelyett, hogy a következő generációról írt volna, visszafelé ment, a grúz korszakba, amelyhez úgy érezte, hogy igazán vonzódik. És így kezdődött Miss Bridgerton miatt Rokesbyék élete, a szomszédban lakó család története.

A herceg és én: Simon Basset a küszöbén áll annak, hogy megkívánja legjobb barátja nővérét, a kedves Daphne Bridgertont. De ők ketten tudják az igazságot – ez egy kidolgozott terv annak érdekében, hogy Simont megóvják a házasságra hajló anyáktól. Ami pedig Daphnét illeti, most, hogy úgy tűnik, egy herceg kívánatosnak nyilvánította, biztosan vonz majd néhány hozzá méltó udvarlót. Amennyiben további információk és részletek után érdeklődne, keresse fel a book24.hu weboldalt.