Jó minőségű asztali víztisztító kedvezményesen

Az asztali vízszűrők egyszerű, de hatékony eszközök. Gyors a telepítésük, és könnyen mozgathatók egyik helyről a másikra. A váltószelep (A) helyettesíti a csap levegőztetőjét. A telepítéshez ennyi kell. Csavarja le a levegőztetőt, csavarja rá a szűrő váltószelepét és a szűrő üzemkész.

Asztali víztisztító a wellnetviztisztito.hu weboldalon várja villámgyors kiszállítással és folyamatos akciókkal ezért nem fogja megbánni ha ellátogat hozzánk. Egyes szűrők eltávolítják a jótékony ásványi anyagokat a csapvízből, ami megváltoztathatja a víz ízét és még a víz érzését is. Keressen olyan szűrőrendszert, amely fenntartja vagy helyettesíti az olyan alapvető ásványi anyagokat, mint a magnézium és a kálium.  A tisztító működtetéséhez nyissa ki a hidegvíz csapot, és hagyja, hogy a víz a mosogatóba folyjon. Ezután húzza ki a váltószelepen lévő kis gombot. Ez elvezeti a vizet a mosogató csapjából a kis csövön keresztül a vízszűrő házába (B). A ház belsőjében egy cserélhető szűrőbetét található. A víz áthalad a szűrőpatronon, majd elhagyja a szűrőt a kifolyócsövön (C), amelyből megtölti a tartályt.

A tisztító kikapcsolásához egyszerűen zárja el a hidegvíz csapot. A váltószelep visszaugrik a helyére, és visszaállítja a mosogató csaptelep normál működését. Dupla vagy akár hármas szűrő is készíthető belőle egyszerűen az egyes egységek egymáshoz rögzítésével. Ma már szinte minden asztali egység cserélhető szűrőpatront használ, bár a régi típusú eldobható egységek közül néhányat még mindig értékesítenek. Az asztali víztisztító messze legelterjedtebb alkalmazása a kiváló minőségű ivóvíz biztosítása a klór és egyéb vegyszerek eltávolításával a városi csapvízből. További részletekért és rendelésért keresse fel a wellnetviztisztito.hu weboldalt.