Indusztriális építészet és dekoráció

A kortárs dizájnra gyakorolt ​​súlyos hatással az ipari stílus nyomait találhatjuk a belső terek széles skáláján, legyen szó akár egyszobás lakásról padlótól a mennyezetig érő ablakokkal és csövekkel, vagy egy minimalista Scandi-sémában, amely merész részleteket kölcsönöz, például acélt és betont használ a hatásos befejezéshez.

Indusztriális stílusú tárgyakat, dekorációkat rendelhet igen kedvezményes áron a dodo.hu weboldalon, ezért keressen fel minket bátran és megtekintheti a teljes kínálatot is. Maroknyi párhuzam van az átmeneti tervezés és az ipari stílus között – a masszív anyagok használatától és a visszanyert akcentusoktól kezdve a fémek, például a kovácsoltvas és az acél merész jelenlétéig. Azonban az említett elemek alkalmazása eltér egymástól. Az átmeneti stílus az új és régi választékosság keveréke, modern és antik elemek keverésével érdekes környezet kialakítása rengeteg karakterrel és intrikával. Az ipari stílus viszont lehetővé teszi, hogy lássa a szerkezet nyersségét, egészen a csontig és esztétikailag egyedül áll, kevés külső hatással. A textúra használata kulcsfontosságú e két stílus között, csakúgy, mint a részletek, a használt felületek és a fémek, például a vas vagy a horganyzott csövek.

Bár az ipari stílus kissé durvábbnak nézhet ki, a modern parasztház finom és tiszta vonalakkal rendelkezik. Gondoljon az utóbbira, mint az ipar művészi keverékére egy kis vidéki hatással. Így készítheti el otthon az ipari stílus legjavát: fessen be egy sötét akcentussal ellátott falat, vagy akasszon képeket a falra (gondoljon betonra vagy faburkolatú motívumokra), szereljen be állólámpákat, szabadon álló izzókkal és tartsa szemmel az újra feldolgozott bútorokat és az újrahasznosított dekorációkat. Keverje össze és illessze össze a fémeket az üveggel vagy a bőrrel a rétegelt lemezzel a dinamikus csavar érdekében. Amennyiben többet tudna meg erről a stílusról vagy árainkról, mindenképpen keresse fel a dodo.hu weboldalt.

Vélemény, hozzászólás?