Íme néhány nem mindennapi köszönőlevél

Vannak emberek az életben, akiket általában észre sem vesznek, mert akkor tesznek dolgokat, amikor nem is figyelünk oda rájuk. Lehetnek olyan emberek, akik önnek dolgoznak, a szomszéd, egy kiszolgáló, aki gondoskodik arról, hogy kisgyermeke boldog legyen, vagy a pénztárgép mögött álló személy egy olyan üzletben, ahol gyakran jár.

Lehet, hogy hétköznapinak tűnő munkájukat végzik, de nélkülük az élete nem lenne olyan jó. Talán szánjon egy kis időt arra, hogy gondolkodjon ezeken az embereken, és találjon módot arra, hogy tudassa velük, hogy értékeli, amit csinálnak. Valószínűleg nem számítanak köszönetnyilvánításra, de ha megköszöni, a saját kedvességét mutatja meg. Írt már köszönőlevelet a levélszolgáltatónak? Mit szólna a fodrásznak írt üzenethez? Ha még nem gondolt erre, akkor ön a többségbe tartozik, mert ezek az emberek mindaddig láthatatlanná válnak, amíg a munkájukat végzik. Egy alkalmankénti váratlan köszönet jó, és soha nem tudhatja, milyen hatással lehet rájuk. Lehet, hogy egy sivár napból olyan lesz, amelyre mindig emlékezni fognak. Milyen helyzetekben lehet váratlan köszönőlevél? Szinte minden helyzetben, ahol szolgáltatást, terméket vagy különleges szívességet kapott valakitől. Még ha nem is küld üzenetet, a szóbeli köszönet mindig helyénvaló.

Ha a fodrásza több időt tölt Önnel, hogy pontosan olyan színt vagy vágást kapjon, amilyet szeretne, akkor küldjön neki egy köszönőlevelet, hogy megmutassa, mennyire értékeli ezt a figyelmet a részletekre. Természetesen fontos, hogy bőkezűen adjon borravalót, de a köszönőlevél hasznos lehet állásajánlatként, a leendő ügyfelek bemutatásához, vagy akár berakhatja a füzetébe, hogy később megmutassa az unokáinak. Lehet, hogy Ön azok közé tartozik, akik még mindig elég rendszeresen látogatják a bankot ahhoz, hogy a pénztárosokkal és más bankárokkal találkozzon. Minden bizonnyal élvezni fogják, ha köszönőlevelet kapnak, és tudatják velük, hogy tudatában van annak, hogy mindent megtesznek Önért.