Ajtóbehúzó kapható minden mennyiségben az internetes áruházunkban

A normál ajtóbehúzó egy húzóoldali alkalmazás, ami azt jelenti, hogy az ajtó külső részén található. Két kar van – az egyik a kerethez, a másik pedig egy rugós dobozhoz van rögzítve az ajtó húzóoldalán. A karok zárt állapotban merőlegesen kinyúlnak az ajtóból. Ez a rendelkezésre álló legenergiatakarékosabb lehetőség.

Ajtóbehúzó kínálat elérhető a zar-zarbetet.hu weboldalon, tehát érdemes benézni hozzánk ha ön is régóta keres minőségi ajtóbehúzókat. A párhuzamos karos csukló tolóoldali alkalmazás. Két kar található az ajtó tetején, amikor az zárva van, és rugós dobozon keresztül az ajtóhoz csatlakozik. A párhuzamos karos ajtócsukók az egyik legelterjedtebb alkalmazási területet jelentik, különösen kereskedelmi ingatlanokban és iskolákban, mivel csökkentik a kar vandalizmusának kockázatát, és vonzóbbak, mint a többi fej feletti opció. A GEZE körülbelül 1300 embert foglalkoztat fő telephelyén, Leonbergben, Stuttgart mellett. Ez az a hely, ahol nemzetközi központjuk található, beleértve a fejlesztést, a gyártást, a forgalmazást és az adminisztrációt, tehát itt jönnek létre az ajtóbehúzók is amelyeket nálunk vásárolhat meg. Családi vállalkozásként tudjuk, honnan jöttünk – és hová szeretnénk eljutni az ajtóbehúzók terén. Soha nem feledkezünk meg gyökereinkről, és nagyon tudatosan vállalunk felelősséget a régióért, annak népéért és a társadalomért.

Legyen szó szociális projektek támogatásáról, oktatási finanszírozásról vagy szponzori tevékenységekről: mindig a saját látókörünkön túlra tekintünk és ajtóbehúzó megoldásainkat szerte a világon alkalmazhatják. Büszkék vagyunk cégünk és munkatársaink történetére és eredményeire. A Geze mellett a Dorma cég ajtóbehúzóit is megrendelheti készletünkből. Amennyiben keresi a Geze és Dorma termékeket nézzen be a zar-zarbetet.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?