Hu domain regisztráció alacsony áron!

A domainnevek olyan gazdagépnevek, amelyeket a Domain Name System (DNS) használ a webhelyek és más IP-források azonosítására és leképezésére. Jó párhuzam az lenne, ha a domain neveket utcaneveknek tekintenénk. Az utcanevek azért fontosak, mert segítik az embereket a tájékozódásban. Az IP-címek viszont maguknak az utcáknak a földrajzi elhelyezkedését jelentik.

Hu domain regisztráció várja kedvezményes áron az awh.hu weboldalon, ezért ne habozzon, nézzen be hozzánk ha ön is hu domainnevű weboldalt szeretne regisztrálni. A Domain Name System (DNS) egy hierarchikus elnevezési rendszer, amely segít a felhasználóknak eligazodni az interneten. Az internethez kapcsolódó minden erőforrásnak, például a számítógépnek, egyedi címe van – akárcsak a telefonszámoknak – amely egy bonyolult számsor, amelyet „IP-címnek” neveznek (az IP az „Internet Protocol” rövidítése). Mivel az IP-címeket nehéz megjegyezni, a DNS egyszerűbbé teszi az internet használatát, mivel az összetett IP-cím helyett egy betűsort (a „domain nevet”) használ. Tehát a 304.252.198.1 beírása helyett beírhatja a www.awh.hu címet. Ez egy „mnemonikus” eszköz, amely megkönnyíti a címek megegyezését. A domainnevek aldomainokba vannak szervezve, amelyek a Domain Name System gyökérdomainjének alárendelt szintjei.

A legfelső szintű domainek (TLD-k) a domain nevek első szintű készletei, és magukban foglalják az általános legfelső szintű domainokat (gTLD), például a .com, .net és .org, valamint az országkódos felső szintű domainokat (.hu például). A Legfelső szintű domainek alatt a DNS-hierarchiában második és harmadik szintű domain nevek találhatók. További részletekért és hu domain regisztrációért kattintson az awh.hu weboldalra, és itt megtalálhatja elérhetőségeinket is, ha kérdéseket tenne fel.