Hogyan viselhetjük a magas szárú csizmát?

A térd fölé érő magas szárú csizma az őszi és téli szezon egyik kedvenc darabja, amit többféleképpen is lehet viselni úgy, hogy az trendi és ízléses is lehet egyaránt. A magas szárú csizmát viselheti például farmernadrággal, ami az egyik legbiztosabb módja annak, hogy csinos szettet állítson össze, hiszen ha farmernadrág fölé vesz egy magas szárú csizmát, akkor lábai sokkal hosszabbnak és vékonyabbnak is tűnnek majd.

A farmeres megoldással párosítson egy túlméretezett, kötött pulóvert és így egy igazi őszies szettet állíthat össze, ami nemcsak csinos lesz, de rendkívül kényelmes is, ráadásul garantáltan nem fog fázni. Emellett miniszoknyával is viselheti a magas szárú csizmát, és nincs is ízlésesebb egy bőrszoknyánál vagy egy őszi ruhánál magasított csizmával, amihez ráadásul még harisnyát sem kell majd viselnie, hiszen a magas szárú csizma miatt nem fognak fázni a lábszárai sem. Ezzel a szettel elegáns, de mégis kényelmes hatást kelthet. A kedvenc felsőruházatával is kipróbálhatja a magas szárú csizmát, legyen az egy esőkabát, egy szövetkabát, egy bőrdzseki vagy egy poncsó, a magas szárú csizma mindegyikkel garantáltan előnyösen mutat majd.

A térd fölé érő csizma előnyösen áll még rövidnadrággal párosítva is, és ha nem éppen dolgozni indul, hanem mondjuk vásárolni, vagy kávézni a barátokkal, akkor kényelmes és egyben laza összeállítás is lehet a rövidnadrág-magas szárú csizma páros, amihez felvehet egy vékonyabb pólót, vagy akár egy pulóvert is, a magas szárú csizmával csakis jól járhat. Próbálja ki tehát a térd fölé érő magas szárú csizmát, hiszen szinte bármivel jól mutat, és meglátja ha felveszi, soha nem akar majd más lábbelit viselni, ráadásul most, hogy már közeledik az őszi szezon, itt az ideje vastagabb, ősziesebb ruházatra váltani.

Vélemény, hozzászólás?