Hangoskönyvek kedvező áron!

A hangoskönyvek más módon is boldoggá és egészségessé tehetnek minket. A kényelem, mint kiderült, szintén javítja a hangulatunkat és az életfelfogásunkat. A többfeladatos munkavégzés esélye termelékenyebbnek érezzük magunkat és uraljuk az időnket. Ezenkívül, ha a könyvek iránti szeretetünket egyesítjük a félelmetes feladatokkal – hosszú ingázással, házimunkával és kemény edzéssel -, akkor fokozhatjuk a pozitivitásunkat.

A hangoskönyvek egészségügyi előnyei különösen ígéretesek az idősek számára. E tanulmány szerint a hangoskönyvek hallgatása javíthatja az idősebb felnőttek depressziójának, szorongásának, rögeszmés-kényszeres tüneteinek tüneteit. Még jobb, ha nem kell könyvet tartani, vagy el kell viselniük a szemüket. A hangoskönyvek hallgatása közelebb hozhat minket gyermekeinkhez, szüleinkhez, házastársainkhoz és barátainkhoz. Igaz, hogy a legtöbb könyvbarát élvezi az olvasás magányos menekülését, de néha ez a szenvedély csak megosztásra kér. A hangoskönyvek csoportos élvezete pedig kettős jutalmat kínál: minőségi időt hallgatás közben, és ahogy az APA rámutat, „ugródeszka a címekről folytatott beszélgetéshez” a történet befejezése után. Gyűjtsd össze tehát szeretteidet, érezd jól magad, és hallgasd együtt a történeteket.

Ha készen áll arra, hogy megtapasztalja a hangoskönyvek előnyeit, akkor tippeket találunk ingyenes címek kereséséhez itt és itt. És amikor legközelebb az ujját lebeg a lejátszás gomb fölött, nemcsak a karakterek és beállítások, valamint a következő események miatt lehet izgatott, hanem a jó hatások hosszú listájával is, amelyeket a hallgatás rád és a szeretett emberekre gyakorol. Valójában egy jó könyv akár arra is ösztönözhet minket, hogy gyakrabban lépjünk ki az ösvényre, vagy maradjunk csak néhány percre a kerékpáron.

Vélemény, hozzászólás?