Hálószoba dekoráció választékos kínálatban

Nem meglepő, hogy a tervezők a hálószoba színének kiválasztásával kezdik. Döntsön a hálószobában beállítandó hangulatról vagy hangnemről, majd válasszon egy színt, amely tükrözi ezt az érzést. Ne féljen az erős színektől. De ha inkább a semleges falakat kedveli, válasszon semleges színű dekorációs elemeket hálószobájába.

Hálószoba dekoráció széles kínálatban megtalálható a dodo.hu weboldalon, ahol kedvezményes árakkal, és szebbnél szebb tárgyakkal találkozhat. A lágy vagy sötét színek nyugodtabb környezetet teremtenek, mint az élénkek, erre pedig ott vannak bézs, illetve barna szőnyegjeink. Ott van például a Modern Art bézs szőnyege, amely 100% pamutból készült. A sötét szín például a sötétkék, a szilva vagy a zsálya zöld is előnyös lehet, ha ezeket a színeket kedveli. Rendelhet például egy sötétkék állólámpát. A belsőépítészek komolyan veszik a hálószoba megvilágítását, és mindannyian egyetértenek abban, hogy az emberek többsége figyelmen kívül hagyja annak fontosságát, hogy milyen stílusú világítótestet hoz a hálószobába. Az általános mennyezeti lámpák helyett választhat egy karakteres éjjeli lámpát. A lámpák a legfontosabbak egy hálószobában, mert ez gyorsan hangulatot teremt, ezért fontos, hogy megfelelő világítótestet válasszon.

Az asztali lámpák is előnyösek lehetnek, amelyek azonnal meleg, barátságos légkört teremtenek. Egy másik díszítő elem, amelyet gyakran figyelmen kívül hagynak, a textúra hozzáadása. A textúra bevitele a hálószobába gazdagságot és kényelmet jelent. A puha, pihentető és plüss textúrák a legkényelmesebbek, például egy szép szőnyeg, egy pléd vagy műszőrmével borított párnák. Az olyan tárgyakat, mint a lakkozott asztal vagy a króm világítótest, el kell kerülni a nyugodt környezet érdekében, és a hálószobán kívüli lakóterekben kell elhelyezni. További információkért és rendelésért kattintson a dodo.hu-ra.

Vélemény, hozzászólás?