Friss, üde levegő a belső terekben

Ma már nem feltétlenül kell elhagyni a házat annak érdekében, hogy friss levegőt szívjon. Sőt, már a belépés pillanatában sem kell a kórokozóktól, fertőzésektől, vírusoktól és baktériumoktól tartani. A Nuxon forradalmi berendezései gondoskodnak az üde, friss és egészséges levegőről!

Nuxon légtisztító és fertőtlenítő berendezései nem csupán a levegőt tisztítják meg, hanem ezáltal egyben jobb közérzetet is biztosítanak, valamint biztosítják az egészséges levegőt. A Nuxon nem csupán hagyományos légtisztító berendezéseket nyújt vásárlói számára, hanem fertőtlenítő okos kaput is. Ez gyakorlatilag épp olyan, mint egy hagyományos beléptető kapu, azonban a fertőtlenítő kapu képes érzékelni az érkező személy testhőmérsékletét, illetve ezzel egyidőben az egyénnel érkező káros mikróbákkal is hatékonyan felveszi a harcot egyidejűleg. Egy ilyen beléptető rendszer nem csupán a biztonságot, hanem a nyugalmat is garantálja, ugyanis alkalmazásával könnyedén kiszűrhetők a baktériumok, gombák, vírusok és egyéb különféle szennyező anyagok.

A Nuxon fertőtlenítő okos kapu a márka egyedülálló terméke, amely a hagyományos fertőtlenítő kapukhoz képest sokkal többre képes. Többek közt testhőmérséklet mérővel, arcfelismerő rendszerrel és hidegplazma technológiás fertőtlenítő rendszerrel is fel van szerelve. Ezek a fertőtlenítő okos kapuk tökéletesen alkalmazhatók sportlétesítményekben, iskolákban, múzeumokban, bevásárlóközpontokban, egészségügyi- és szociális intézményekben, illetve minden olyan helyen, ahol nagy tömeg fordul meg. A Nuxon innovatív, jövőbe mutató termékek széles választékát kínálja a vásárlók számára, akik biztosak lehetnek bene, hogy a Nuxon a legjobb választás. Bővebb információkért látogasson el a nuxon.hu weboldalra!

Vélemény, hozzászólás?