Forgalomtechnikai eszközök online vásárlása pillanatok alatt!

Az elterelő egy sziget, amely átlósan épült egy lakóutca kereszteződésében, amely megakadályozza bizonyos átmenő és/vagy kanyarodó mozgásokat. Az elterelők mindenkinél jobban érintik a környéken élőket. Ezért mérlegelni kell az eltérítőket, ha a kevésbé korlátozó intézkedések nem megfelelőek. Bővebben erről weboldalunkra látogatva olvashat majd.

Forgalomtechnikai eszközök széles kínálata várja a sunikft.hu weboldalon, tehát keressen fel minket bátran és rendelje meg a leghatékonyabb eszközöket a legjobb áron. Az átlós terelő a mozgások során feltöri, és bizonyos irányban jobbra vagy balra fordítja az irányt. A csillagterelő a kereszteződésben elhelyezett csillag alakú szigetből áll, amely minden megközelítésből jobbra fordul. A csonka átlós terelő olyan terelő, amelynek egyik vége nyitva van, hogy további fordulási mozgásokat tegyen lehetővé. Más típusú szigetirányítók egy vagy több megközelítési lábra helyezhetők, hogy megakadályozzák az átmenő manőverezést és balra kanyarodást, és így a járművek jobbra kanyarodnak.

A többi forgalomirányítási eszközhöz hasonlóan az átlós elterelőket a szomszédos utcahálózaton belül más forgalomirányítási eszközökkel együtt kell használni. Ezen terelők bármelyike ​​kialakítható kerékpáros és gyalogos hozzáférésre. A lakosságot jobban érinti, mint az átmenő forgalmat. Először fontolja meg a kevésbé korlátozó intézkedéseket. Értékelje a forgalmi mintákat, hogy megállapítsa, nem érintené-e hátrányosan más utcákat. Tervezhet-e terelőket, hogy lehetővé tegyék a kerékpáros és a segélyszállító járművek hozzáférését? Ha ezt nem lehet megtenni, és az utca nagyobb kerékpáros folyosó, nem szabad terelőt használni. Bővebb leírásért nézzen be a sunikft.hu-ra és itt elérhetőségeinket is megtekintheti.

Vélemény, hozzászólás?