Földnedves beton vásárlása jó áron!

Egy megfelelően megtervezett keverék rendelkezik a kívánt beton megmunkálhatóságával, a megkeményedett beton szükséges tartósságával és szilárdságával. Általában egy keverék körülbelül 10-15% cementet, 60-75% aggregátumot és 15-20% vizet tartalmaz.

Földnedves beton vár minden kedves érdeklődőt a betonar.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és tudjon meg többet erről a betonfajtáról és megtekintheti az árát is. Szinte minden természetes víz, amely iható és nincs kifejezett íze vagy szaga, használható keverővízként a betonhoz. A keverővízben található túlzott szennyeződések nemcsak a kötési időt és a beton szilárdságát befolyásolhatják, hanem foltosodást, a vasalás korrózióját, a térfogat instabilitását és a tartósság csökkenését is okozhatják. A betonkeverék-előírások általában meghatározzák a kloridok, szulfátok, lúgok és szilárd anyagok határértékeit a keverővízben, hacsak nem végezhetők vizsgálatok a szennyeződésnek a végső betonra gyakorolt ​​hatásának meghatározására. Bár a legtöbb ivóvíz alkalmas beton keverésére, az adalékanyagokat gondosan választják meg. Az adalékanyagok a teljes betonmennyiség 60-75 százalékát teszik ki. Az alkalmazott adalékanyag típusa és mérete a végső betontermék vastagságától és céljától függ

A viszonylag vékony épületszakaszok durva adalékokat igényelnek, bár a nagy gátakban legfeljebb 6 hüvelyk átmérőjű aggregátumokat használtak. A paszta méretének folyamatos fokozatossága kívánatos a paszta hatékony felhasználása érdekében. Ezenkívül az adalékanyagoknak tisztáknak és olyan anyagoknak kell lenniük, amelyek befolyásolhatják a beton minőségét. Az adalékanyagok, a víz és a cement egyesítése után hamarosan keményedni kezdenek. Amennyiben többet tudna meg a földnedves betonról és megtekintené a vásárlás menetét keresse fel a betonar.hu weboldalt.

Vélemény, hozzászólás?