Fog implantátum pénztárcakímélő áron

A mesterséges foggyökerek vagy másnéven a fogászati implantátumok titánötvözetből készülnek, és ezeket a csavarokat a fogorvos az állkapocscsontba helyezi a hiányzó fogak helyére. A beillesztés után a korona rögzítve lesz ezeken a csavarokon, és a protézis ami egyébként mozogna, teljesen stabil marad. Bővebben rólunk weboldalunkon, a dentalcenterkelemen.hu-n olvashat.

A fog implantátum előnye, hogy ezek évekről mindössze pár napra csökkentik az implantációs kezelés időtartamát, ráadásul minden biztonsági és minőségi előírásnak megfelelnek, ezért a világon bárhol biztonságosan használhatják őket a fogorvosok. Erről bővebben olvashat weboldalunkon, a dentalcenterkelemen.hu-n, ahol megtalálhatja az implantációk bővebb leírását és a beavatkozás árát is. Az implantátumok többsége egyetlen darabból áll, nincs semmiféle összekötő elem a mesterséges gyökér és a szuprakonstrukció között, amely úgynevezett mikrohézagot okozna a fogban ahová a baktériumok bejuthatnak. Ha ön is fél a fogorvosoktól és a fájdalomtól, akkor hozzánk forduljon, hiszen profi fogászaink fájdalommentesen végzik el a beavatkozást.

Ha netán kérdések merülnének fel az implantátummal, azok előnyeivel, vagy az árakkal kapcsolatban, akkor nincs más dolga,, mint felvenni a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az dental@dentalkelemen.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázhatja bátran telefonszámunkat, a +36 1 266 1611-et és kollégáink minden kedves érdeklődőnek azonnali rendelkezésére állnak és válaszolnak a feltett kérdésekre amik az implantátumokkal kapcsolatosak. Amennyiben bővebb leírást és további információkat olvasna az implantátumokról, vagy megtekintené az árakat, akkor ezt is megteheti, csak keresse fel weboldalunkat a dentalcenterkelemen.hu-t és itt mindent megtudhat majd rólunk.

Vélemény, hozzászólás?