Férfi parfümök jó minőségben

Gondolkodott már azon, hogy a parfümöt viselő férfiak szexibbnek tűnnek-e a nők számára? Egy Ausztráliában készült felmérés szerint a nőket elkábítják a mellettük elhaladó férfiak, akik bármilyen parfümöt vagy kölnit viselnek, még akkor is, ha nem olyan jóképűek.

Férfi parfümök várják önt is a probeauty.hu weboldalon, tehát kattintson ide bátran és tekintse meg férfi parfüm kínálatunkat a lehető legjobb termékekkel és alacsony árakkal.  A felmérés azt is kimutatta, hogy kevés nő gondolja úgy, hogy a parfümöt viselő férfiak melegek. Ez a klasszikus sztereotípia egyáltalán nem igaz, mert a férfiak parfümöket viseltek, még mielőtt a homoszexualitás kevésbé lett volna tabutéma. Tehát általában véve a parfüm viselése csak az ember szerelmi életének kedvezhet, és a nők biztosan felfigyelnek rá. A parfümöt viselő férfiak általában szervezettebbek és törődnek a külsőjükkel. Ez nem minden férfira vonatkozik, mert mindannyiunknak van otthon legalább egy parfümje, amelyet ajándékba kapott. Azok a férfiak, akik valóban tudják, hogyan kell parfümöt viselni, alaposan gondolják át, mielőtt vásárolnak. Mert a nőkhöz hasonlóan a férfiaknak is sokféle márka közül lehet választani. Sőt, sok márkának legalább több kiadása van ugyanabból az illatanyagból, mint a nők esetében.

Például a férfiaknak szánt Marc Jacobs parfüm több illatot tartalmaz, amelyek szinte minden évben megújítják magukat. Visszatérve a lényeghez, a parfümöket okosan választó férfiak megmutatják, hogy még szervezettebbek lesznek, ha valami értékesebbet vásárolnak. A nők kijelentették, hogy a parfümöt viselő férfiak vonzóbbak és emlékezetesebbek, mert minden alkalommal, amikor egy nő megérez egy illatot, azonnal eszébe jut egy személy, aki viselte. De ne vásárolja meg az első parfümöt, amelyet látni vél, hogy lenyűgözze a nőt. Válogasson kedvére a probeauty.hu weboldalon.

Vélemény, hozzászólás?