Fellehető a 0w50 viszkozitású termék webáruházunkban is!

A 0W50 olajok nagy teljesítményű, teljesen szintetikus versenyolaj-formulák, amelyek úgy lettek kifejlesztve, hogy maximalizálják a lóerőt versenykörülmények között, csökkentsék a súrlódást és kiemelkedő kopásvédelmet biztosítsanak – még nagy terhelés és hőmérséklet mellett is.

Fellehető 0w50 viszkozitású termék weboldalunkon is, ezért megéri benézni az alkatreszek.hu-ra, hiszen itt a teljes készlet megtekinthető ha a 0w50 viszkozitású olajokról van szó. Ezek a 0w50 olajok alacsony viszkozitású szintetikus alapolajok saját gyártmányú készítményei, amelyek pontosan kiegyensúlyozott komponensekkel kevert adalékrendszerrel dúsítottak, magas szintű kopásgátló és súrlódást csökkentő adalékokkal rendelkeznek. A 0W-50 kifejezetten verseny motorokhoz lett kifejlesztve, és nem ajánlott utcai használatra. Közúti használat esetén vegye figyelembe az olajokat 15W-50 vagy FS 0W-40 viszkozitásokban. Kérjük, olvassa el a termékismertetőnket, hogy gyorsan áttekintse a cinket és a foszfort tartalmazó specifikációkat, valamint a motorolajok gyártói jóváhagyásait. Fokozott kopásvédelmet kínál – jóval meghaladva a közönséges autóolajokét – ezért érdemes odafigyelni rá.

Segítsen megvédeni a motorját egy 0w50 viszkozitású olajjal. A belső súrlódás csökkentésével hozzájárulhat a teljesítmény maximalizálásához. Csökkenti a belső súrlódást, ami maximalizálja a teljesítményt. Kiemelkedő nyíróstabilitást és robusztus adalékcsomagot nyújt. Segít csökkenteni az olaj lebomlását. Segít meghosszabbítani a motor élettartamát, még a legszélsőségesebb körülmények között is. Gyorsabb áramlást biztosít a kritikus motor alkatrészekhez alacsony hőmérsékleten, összehasonlítva a hagyományos versenyolajokkal és a nagyobb viszkozitású szintetikus motorolajokkal. Segít kivételes magas hőmérsékletű védelmet nyújtani, még 204 ° C (400 ° F) feletti hőmérsékleten is. Bővebb leírásért és rendelésért nézzen be az alkatreszek.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?