Esővíz szikkasztó blokk online

Az Ecobloc Light nagy tárolókapacitású GRAF csapadékvíz-beszivárgó modulok háromszor akkora térfogattal rendelkeznek, mint egy szokványos kavics-beszivárgó árok. Egy szikkasztó blokk tehát körülbelül 1300 kg kavics vagy egy 50 m- vízelvezető cső helyét foglalja el. Mivel a szokásos kavicsos beszivárgó árokhoz képest nem kell annyi talajt feltárnia, az esővíz szikkasztó blokkok megtakarítást érnek el.

Esővíz szikkasztó blokk online várja önt is a sunikft.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és mindent megtalál a blokkokkal kapcsolatban, ráadásul néhány kattintással már rendelhet is. A GRAF EcoBloc rendszert a csapadékvíz-áramlás szabályozásának több mint 50 éves élettartamára tervezték. A modulok telepítése egyszerű és gyors. Ez azt jelenti, hogy akár 14 réteg is lehetséges. Kérjük, forduljon hozzánk, ha a beépítési mélység meghaladja az 5 métert. A rendszer ötvözi a modern funkcionalitást és az évszázadok óta használt szerkezeti koncepciót a forradalmi, áteresztő burkolati megoldás létrehozásához. A tartósság és a teljesítőképesség az életciklus költségeit tekintve prudens alternatívává teszi az összes többi megoldáshoz képest.

A szikkasztó blokkokat úgy tervezték, hogy létrehozzon egy természetes, függőleges beszivárgási utat, amely mind a helyi talajvizet feltölti, mind pedig a természet eredendő képességét felhasználja az öblítő szennyezők szűrésére. Ez lehetővé teszi a csapadékvíz-infrastruktúra csökkentését vagy megszüntetését, miközben minimalizálja a környezeti hatást. A csapadékvíz lefolyásának hatékony kezelése mellett újrahasznosított anyagok felhasználásával is fejlesztik a szikkasztó rendszert, amellyel a csapadékvíz-kezelés egyik vezető zöld technológiája lesz. Bővebb leírásért és szikkasztó rendelésért nézzen be a sunikft.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?