Fedezze fel Fábián Janka könyveit!

Fábián Janka írónő kiválóan képes bánni a szavakkal. Könyveit csak nagyon nehezen lehet letenni, mivel rendkívül izgalmasan, olvasmányosan képes írni. Miután elvesztette munkáját, úgy döntött, hogy ideje váltani és megvalósítani régi vágyát, hogy könyveket írjon.

Fábián Janka könyvei nagy népszerűségnek örvendenek, ami elsősorban az írónő izgalmas mesélőképességének köszönhető. Könyveiben érdekfeszítően képes bemutatni a múlt eseményit, úgy, hogy az olvasó közben egy pillanatra sem unatkozik. Jellemzően egy család életének eseményeiről olvashatunk, de közben azt is kiemeli, hogy a kor női szereplőinek milyen viszontagságokkal és nehézségekkel kellett szembe nézni. Adél és Aliz elnevezésű könyvében a két lány barátsága áll. Ez nem egy könnyed lányregény, hanem egy szerelemben, ármányban, gyűlölködésben, gyilkosságban, valamint politikai konspirációban bővelkedő regény. Nem csupán nőknek ajánljuk, hanem férfiaknak is. A könyv mondanivalója, hogy a legnehezebb helyzetekből is van kiút, valamint sosem szabad feladni. Mindenkinek ajánljuk ezt a könyvet.

A könyvárus lány című könyv a tizenéves Julcsiról szól, aki az ötvenes évek Budapestjén nő fel. A lány egyetlen örömét a könyvekben és az olvasásban leli. Az ötvenhatos forradalmat követően kénytelen elmenekülni távoli rokonaihoz egy amerikai kisvárosba. Az idegen országban nagyon nehezen találja helyét a fiatal lány, akinek fordulatos történetét követheti nyomon a könyvben. Ez csak két könyv, érdemes a többi izgalmas Fábián Janka könyvet is elolvasni. Ha felkeltettük érdeklődését és szívesen olvasná az írónő regényeit, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a book24.hu webáruházba, ahol megtekintheti a széleskörű kínálatot, beleértve az írónő izgalmas regényeit is!

Vélemény, hozzászólás?