Evezőpad – Milyen előnyei vannak használatának?

Az evezőgépek az edzőtermek állandó fitness gépei, azonban a tapasztalatok azt mutatják, hogy a többség inkább a szobabicikliket és a futópadokat használja, holott az evezőpad az egyik leghasznosabb fitness gép. Olyannyira, hogy még az elliptikus trénert is megelőzi bizonyos szempontból. Szerencsére az elmúlt években egyre többen jönnek rá erre.

Evezőpad használata által könnyen felkészülhet a nyári strandszezonra. A kardió edzés sokak szerint monoton, unalmas. Ez egyáltalán nem igaz, különösen, ha az ember nem csak a jól megszokott futópadot használja, hanem egyéb gépeket is hajlandó használni a súlyvesztés érdekében, például a már említett evezőpadot vagy, ahogy sokan ismerik evezőgépet. Az evezőpad nagy előnye, hogy megfelelő intenzitással végezve tökéletes kardió edzést lehet vele végezni. Ugyanakkor akár izomedzéseket is lehet végezni vele a megfelelő intenzitás kiválasztása által. Az evezőpadon szükség van a láb, a törzs és a hát izmaira, ezenkívül a karok is folyamatos munkát végeznek edzés közben. Szerencsére az evezőgép egyre hangsúlyosabb szerephez jut az edzőtermekben.

Sőt, egyre többen döntenek úgy, hogy otthonra is beszerzik. Mivel egy olyan hasznos gépről van szó, melyen kardiózni is lehet, valamint izomerősítés céljából is lehet használni, ezért mindenképp megéri az árát. Ma már hatalmas a kínálat evezőpadok terén, így akár olyan terméket is választhat, mely összehajtható. Ezek előnye, hogy kis helyen is tökéletesen elférnek, így, ha éppen nem használja, akkor sem foglal nagy helyet! Akár edzőterembe, akár otthonra, az evezőpad kétségkívül jó választás! Bővebb információkért, valamint a termékek megtekintéséhez érdemes ellátogatni az elite-fitness.hu webáruházba, ahol minden fontos információ megtalálható egy helyen!

Vélemény, hozzászólás?