EUROEXAM nyelvvizsga-felkészítés online

A nyelvvizsgák a legtöbb esetben olyan keretrendszer köré szerveződnek, amely leírja, hogy mire legyenek képesek a nyelvtanulók meghatározott készségszinteken (pl. kezdő, középhaladó és haladó).

EUROEXAM nyelvvizsga-felkészítés online elérhető az up2you.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, nézzen be hozzánk és mindent megtalál a nyelvvizsgára való felkészüléssel kapcsolatban. Ha sikerül teljesíteni egy tesztet, amely a kezdő tanulók számára készült, akkor tudja, hogy magas kezdő szinten teljesíthet. Ha kudarcot vall egy alacsony középszintű tanulók számára tervezett teszten, akkor tudja, hogy a célnyelven egyelőre még nem áll ilyen szinten. A nyelvvizsgák által felépített keretrendszer közvetlenül megmondja, hogy milyen típusú készségekkel kell számolniuk a nyelvtanulási folyamat bizonyos szakaszaiban. Tesztek elvégzése nélkül sokkal nehezebb tudni, hogy pontosan melyik szakaszban van ön, és milyen készségeket kell fejlesztenie a továbblépéshez. Megadhat célokat, de nehezen tudja meghatározni, hogy ez a cél ésszerű-e, vagy bármilyen érdemi módon javítja képességeit.

A vizsga regisztrációjának határideje azt jelenti, hogy el kell köteleznie magát egy nyelvvizsga letételére jóval a tényleges letétel előtt. Ez általában azt jelenti, hogy a regisztráció után néhány hónap vagy több idő áll rendelkezésére arra, hogy valóban felkészítse magát a vizsga letételére (és remélhetőleg sikeres letételére). A vizsga regisztráció díjai még inkább elkötelezik önt azáltal, hogy pénzt fizet már előre. Mivel minden vizsga pénzbe kerül, nagyobb valószínűséggel veszi komolyan az egyes vizsgákat, és keményen tanul, hogy ne kelljen fizetnie az ismétlésért. A legtöbb nyelvvizsgát évente csak néhányszor kínálják, és csak nagyon meghatározott helyeken a világ minden táján. További részletekért nézzen be hozzánk az up2you.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?