Eurobarca shop szuper termékekkel

Az Eurobarca shop szuper termékekkel vár mindenkit! Egyedi és prémium minőségű FC Barcelona férfi és női termékek, gyerek cuccok és kiegészítők mind egy helyen. Barcelona szurkolónak kötelező végigböngésznie!

Érdekesség az FC Barcelonáról, hogy a klub elkötelezte magát amellett, hogy évente 1,5 millió eurót adományoz az UNICEF-nek. A Barcelona a 2011/12-es szezon előtt befejezte a vállalati szponzorálás megtagadását, és ötéves, 150 millió eurós szerződést írt alá a Qatar Sports Investments-szel. Egy ilyen megállapodás azt jelentette, hogy a klub a Katar Alapítvány logóját viseli a klub mezén; ezután a Qatar Airways váltotta fel a 2013/14 -es szezonra. A legendás stadion kihagyhatatlan látnivaló minden FC Barcelona szerelmese számára. Ez az épület fogadta a világ legnagyobb futballistáit, és minden idők legnagyobb mérkőzéseinek adott otthont.

Az első FC Barcelona stadion a Camp Nou stadion jelenlegi helyének közelében volt, de túl kicsi ahhoz, hogy minden szurkoló befogadására alkalmas legyen.

Gondolta volna? A Camp Nou 1957-ben épült. 98 000 ülőhellyel Európa legnagyobb stadionja és a világ harmadik legnagyobb stadionja. A Camp Nou mérete egykor akkora volt, mint a brazil Rio de Janeiro-i Maracana Staidum, a világ legnagyobb stadionja 120.000 férőhellyel. Biztonsági okokból csökkenteni kellett az FC Barcelona stadiont. Norman Foster építész által tartott felújítási projektet vezették be a stadion korszerűsítésére és a Camp Nou befogadóképességének 103.000 férőhelyre történő növelésére. Ezenkívül üvegtetőt tettek, hogy több napfény jusson be a focitemplomba. Ajándéktárgyak rendeléséért keresse fel a shop.eurobarca.hu weboldalt.

Vélemény, hozzászólás?