Éjszakai immuntámogatás mindenkinek!

Az alváshiány befolyásolhatja immunrendszerét. Tanulmányok azt mutatják, hogy azok az emberek, akik nem alszanak eleget, nagyobb valószínűséggel betegednek meg, ha vírusnak vannak kitéve, például egy megfázásos vírusnak. Az alváshiány befolyásolhatja a gyógyulás sebességét is, ha megbetegszik.

Éjszakai immuntámogatás várható, ha kipróbálja a nottevit immuno sleep terméket, amely szuper összetevőket tartalmaz a pihentető alvásért. Ha ön is alvászavarral küzd, forduljon hozzánk és mi segítünk. Alvás közben az immunrendszere felszabadítja a citokin nevű fehérjéket, amelyek közül néhány elősegíti az alvást. Bizonyos citokineknek növekedniük kell, ha fertőzés vagy gyulladás lép fel, vagy ha stresszes helyzetben van. Az alváshiány csökkentheti e védő citokinek termelését. Ezenkívül a fertőzés elleni antitestek és a sejtek száma csökken azokban az időszakokban, amikor nem alszik eleget. Tehát a testének alvásra van szüksége a fertőző betegségek leküzdéséhez. A hosszú távú alváshiány növeli az elhízás, a cukorbetegség, valamint a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát is. Mennyi alvás szükséges az immunrendszer megerősítéséhez? Az optimális alvásmennyiség a legtöbb felnőtt számára hét-nyolc óra minőségi alvás minden este.

A tinédzsereknek kilenc-tíz óra alvásra van szükségük. Az iskoláskorú gyermekek 10 vagy annál is több órányi alvásra szorulhatnak. De ha még többet alszik, az nem mindig jobb. Felnőttek számára az éjszakai kilenc-tíz óránál hosszabb alvás rossz minőségű alvást eredményezhet, ami miatt például nehéz elaludni másnap este, vagy nehéz felébredni. Bővebb leírásért és további információkért mindenképpen keresse fel a nottevit.hu weboldalt és itt megtalálhatja a teljes nottevit kínálatot a pihentető alvásért és megtekintheti a termékek árait is.

Vélemény, hozzászólás?