cruiser bicikli

Egyedi cruiserekkel egyediek lehetünk!

Ma már nem csak gyári cruiserkerékpárokat vásárolhatunk városi kerékpáros útjainkhoz, hanem lehetőségünk van egyedi cruiser kerékpárokon is cirkálni. Miben más, miben jobb az egyedi?

A cruiser kerékpárokat kifejezetten a kényelmes, városi kerékpározásokhoz fejlesztették ki, számos változata ismert, ám eddig mindig csak előre gyártott gyári cruiserkerékpárok vásárlására volt csak mód.

Ez azonban mára a múlté, ma már lehetőség van egyedileg összeállított cruisereket is rendelni, így teljesen egyedi lehet a megjelenésünk a városban. A gyártók oldalán lehetőségünk van arra, hogy több ezer színárnyalat közül válasszuk ki a nekünk megfelelőt, és ha még ez sem elég, akkor egy teljesen új szín is választhatunk magunknak. A szín mellett kiválaszthatjuk, hogy a gumiköpeny színe fehér vagy fekete legyen. És mindebben még az is jó, hogy mindezért egy lépést sem kell tennünk, hiszen az egész a webshop-felületen keresztül megrendelhető, és még házhoz is szállítják nekünk egy csekély összegért. A honlapon rendelkezésre áll egy cruiser-tervező program, amely elsősorban a tanácstalanok és a vizuális szemléletű emberek számára nagy segítség, így lehetővé válik a tervezett kerékpár megtekintése előre, a képernyőn.

Vélemény, hozzászólás?