Discovery channel műsorújság online

A Discovery Channel egy eredetileg amerikai televíziós csatornacsalád neve, amelyet ma már világszerte sugároznak, és amelynek programjai kizárólag dokumentumfilmek. A Discovery Channel a nemzetközi Discovery Inc. része. A Discovery Channel csatornát immár 155 országban sugározzák 33 nyelven. Bővebben a csatornáról weboldalunkra kattintva olvashat.

Discovery channel műsor online megtekinthető teljesen ingyenesen a musor.tv weboldalon, tehát keresse fel weboldalunkat és itt megtalálhatja a műsorokat és a kezdési időpontokat. 2019. április 2-án a Discovery Inc. bejelentette, hogy a Discovery Channel új logót és OnAir dizájnt kap globálisan. A Discovery Channel-t 1985. június 17-én alapította John Hendricks. Alig három évvel később az állomás 32,1 millió előfizetővel rendelkezett. A következő években az állomás tovább fejlődött, és azóta egyre több országban sugározzák. Míg az első években ideiglenes műsort sugároztak, a Discovery Channel most éjjel-nappal sugároz, mind műholdas, kábeltelevízióval, mind pedig IPTV-n keresztül.

2012. november 30-án HD szimulcast offshoot indult a Sky Germany platformon. Ott váltotta fel az előző Discovery HD állomást, amely más programablakot mutatott, mint a Discovery Channel. A fizetős TV-n és az ingyenes TV-n sugárzott műsor a világ számos országában többnyire az adott piacra irányul, de főként az Egyesült Államok produkcióit mutatják be. 2012. november 30-ig HD-offshootot sugároztak Discovery HD néven. Bővebb leírásért és még több információért nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat, a musor.tv-t és itt megtalálhatja a teljes heti discovery műsort is, valamint megtudhatja, hogy melyik műsort sugározzák HD felbontásban. Weboldalunkon más ismeretterjesztő csatornákat is megtalál.

Vélemény, hozzászólás?