Dekorálás fotókkal a kedvenc pillanatai bemutatásához

Ha azon töpreng, hogyan jelenítse meg pontosan azokat a családi fotókat, amelyek túl régóta ülnek fiókban és porosodnak, akkor érdemes tovább olvasni. Összegyűjtöttünk néhány okos megoldást a fényképek otthoni megjelenítéséhez és a lenyűgöző keretek létrehozásához. Akár ravasznak érzi magát, akár csak egyedi fali kijelzőt szeretne készíteni, most mindent megtalál.

Helyezze kedvenc fényképét egy lámpa alá, hogy múzeumi megjelenést keltsen. Alakítson ki egy fotógaléria falat egy bizonyos témához kapcsolódó képekből – egy párizsi témájú fal különleges emlékeket idéz fel egy családi kirándulásról, vagy egy fal, amelyen a gyerekek első iskolai napján készült fotói láthatók, ezek az évek később egyszerűbb időkre emlékeztetnek! Az étkező bejáratát különböző időpontokban készült családi fényképek szegélyezhetik. Az étkező nagyszerű hely az ehhez hasonló képek felakasztására, amelyek azonnali beszélgetést indítanak el, amikor a vendégek meglátogatják önt és családját. Ne aggódjon a tökéletesen illeszkedő keretek miatt, amíg az általános stílus egységes marad. Egy másik típusú étkező fotógaléria különböző méretű kereteket és néhány kis tükröt tartalmazhat. Ne féljen dolgozni néhány művészi behatással.

Adjon hozzá néhány képkeretet a bárszekrényhez, hogy megmutassa a személyiségét. Az ilyen egyszerű érintések teszik igazán otthonossá a házat. Tartsa a berendezést semlegesen, majd nyomtasson ki egy sor színes családi fotót, és keretezze be őket egybevágó keretekbe. Ez a taktika biztosítja, hogy a szoba ne tűnjön túl forgalmasnak, és lehetővé teszi, hogy a képek alanyai ragyogjanak. Töltsön meg egy teljes könyvespolcot keretekkel a maximális vizuális hatás érdekében. Fogjon meg néhány tucat normál méretű keretet, és szórja szét őket otthonában, hogy elkészítse saját műalkotását.